Ειδήσεις » Carabao Cup

27.09.2023 | 20:58

Ώρα για Λιγκ Καπ: Δύο Έλληνες βασικοί, τέλος στις… 499 ημέρες για τον Σμιθ Ρόου, η Μπράιτον συναντά τον Καϊσέδο!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ, με τις οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης της Premier League να μπαίνουν σε αυτόν, όπως και η Γουέστ Χαμ. Ξεχωρίζει η συνάντηση της Τσέλσι με την Μπράιτον, με πολλές αλλαγές η Άρσεναλ κόντρα στην Μπρέντφορντ, παίζει ξανά ο Τσιμίκας με τη Λίβερπουλ, για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του!  

27.09.2023 | 20:15

Ο ιδιαίτερος κανόνας του Λιγκ Καπ και η Μπρέντφορντ που είπε «ναι» στην Άρσεναλ για τον Ράγια!

Ήταν υποχρεωμένη η Άρσεναλ να ρωτήσει την Μπρέντφορντ, αναφορικά με το ζήτημα της συμμετοχής του Νταβίντ Ράγια στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, απέναντί της. Οι «κανονιέρηδες» το έπραξαν, η απάντηση ήταν θετική, ο κανόνας του θεσμού εφαρμόστηκε σωστά και μένει να δούμε την επιλογή του Μικέλ Αρτέτα!

26.09.2023 | 23:55

«Καθάρισε» εύκολα η Γιουνάιτεντ, αυτή… δεν είναι Γουλβς, αποκλεισμός και για τη Λούτον! (vids)

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε ο 3ος γύρος του Λιγκ Καπ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προκρίνεται με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με 3-0, τη στιγμή που η Γουλβς «αυτοκτονούσε» στην έδρα της Ίπσουιτς. Εκτός θεσμού και η Λούτον, που ηττήθηκε με 1-0 από την Έξετερ της League One.

26.09.2023 | 23:16

Τρομερό «τρολάρισμα» στο Twitter για τον Τεν Χαγκ: «Αργείς να βγεις από τα αποδυτήρια, σε ενοχλεί ο Σάντσο;»

Απίθανα σχόλια στο twitter για τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος άργησε να εμφανιστεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για 1,5 λεπτό, δίνοντας… πάτημα για «τρολάρισμα» στους υποστηρικτές του Σάντσο!

26.09.2023 | 22:27

Το «Ολντ Τράφορντ» δεν έχει ξεχάσει τον Κριστιάνο και ο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει σαν αυτόν! (vid)

Πολύ όμορφη κίνηση από το «Ολντ Τράφορντ» κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Ντιν Χέντερσον, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με την Κρίσταλ Πάλας. Ένα λεπτό μετά, ο αντικαταστάτης του, Τζόνστοουν, είδε την εστία του να παραβιάζεται!

31.08.2023 | 00:34

Νιούκαστλ - Σίτι και Τσέλσι - Μπράιτον στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ

Άκρως ενδιαφέροντα ζευγάρια από την Πρέμιερ Λιγκ προέκυψαν στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται την Σίτι και την Τσέλσι να παίζει κόντρα στην τρομερή Μπράιτον. Η Σάλφορντ της “Τάξης του '92” συνεχίζει τ' όνειρό της απέναντι στην Μπέρνλι, με την Γουέστ Χαμ κληρώθηκε η Λίνκολν που απέκλεισε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.