Ειδήσεις » Carabao Cup

12.01.2023 | 16:42

Ποτέ ξανά δεν είχε αποκλειστεί ο Πεπ στους «8»!

Είναι τρομερό το γεγονός πως το έζησε με αυτή την υπερηχητική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ποτέ άλλοτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε δει ομάδα να τον στέλνει εκτός συνέχειας σε οποιαδήποτε εγχώρια διοργάνωση στα προημιτελικά και ο Καταλανός το βίωσε εν έτει 2023 από την Σαουθάμπτον!  

12.01.2023 | 10:54

Γκουαρδιόλα: «Ο αντίπαλος το άξιζε, εμείς όχι. Μπράβο τους…»

Αν και ήταν απόλυτος ως προς την κάκιστη βραδιά της ομάδας του που δεν έκανε ούτε τελική στο στόχο στον προημιτελικό με την Σαουθάμπτον, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε να κατανοεί τη σημασία της πρόκρισης για τους «άγιους», τονίζοντας πως το άξιζαν και το κατάφεραν.  

12.01.2023 | 10:31

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς: Οι ειρωνικοί πανηγυρισμοί οδήγησαν στη σύρραξη (vids)

Ένταση, νεύρα και ενθουσιασμός απέναντι σε απογοήτευση. Το εκρηκτικό μείγμα οδήγησε σε σύρραξη των παικτών των Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς στην ολοκλήρωση του μεταξύ τους προημιτελικού για το Λιγκ Καπ. Είχαν προηγηθεί ειρωνικοί πανηγυρισμοί από Γκιμπς – Γουάιτ, Κούνια και Χέντερσον.  

12.01.2023 | 00:22

Λιγκ Καπ: Με τη Νότιγχαμ η Γιουνάιτεντ, «χαμός» στο Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ και στο βάθος... Wembley!

Με μεγάλο ενδιαφέρον έλαβε χώρα η κλήρωση του Λιγκ Καπ, που φέρνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχικά στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, την ώρα που η Σαουθάμπτον θα υποδεχθεί τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Μέρις», σε διπλά παιχνίδια! Μεγάλες οι πιθανότητες για το πολυπόθητο... Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ στο Wembley!

11.01.2023 | 23:54

Τεράστιο «μπαμ» και εκτός ημιτελικών η Σίτι, θρίαμβος στα πέναλτι για την Φόρεστ! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι όσο κι αν επιστράτευσε τα... μεγάλα «όπλα» στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε εκτός ημιτελικών του φετινού Λιγκ Καπ! Οι «πολίτες» αποκλείστηκαν με το εις βάρος τους 2-0 από την Σαουθάμπτον, η οποία έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι αυτή τη στιγμή περνώντας στους «4»! Εκεί θα βρεθεί και η Νότιγχαμ Φόρεστ με το 4-3 επί της Γουλβς στα πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας του ματς! 

11.01.2023 | 13:22

Ο Πεπ δεν θέλει να τον ρωτούν για τα σκορ της Σίτι γιατί… ξεφεύγει: «18-0 θα φτάσουμε»! (vid)

Τέτοιες αναφορές και ερωτήσεις που δέχεται συχνά – πυκνά, τον ενοχλούν και τον αναγκάζουν να γίνεται κακός προς τους δημοσιογράφους. Όμως, ο Πεπ είναι ξεκάθαρος και το δείχνει όταν ενοχλείται τρομερά από μια συγκεκριμένη σκέψη που κάνουν οι εκπρόσωποι του Τύπου…  

10.01.2023 | 23:55

Με συνοπτικές διαδικασίες στους «4» του Λιγκ Καπ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισαν να ανταπεξέλθουν στη μεσοβδόμαδη αγωνιστική υποχρέωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ, με αμφότερες να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Νίκη με 3-0 για τους «κόκκινους διαβόλους» επί της Τσάρλτον, με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Ράσφορντ, επικράτηση με 2-0 για τις «καρακάξες» απέναντι στη Λέστερ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

10.01.2023 | 21:13

«Σύγκρουση γενεών»: O 36χρονος Χίτον και ο «17άρης» Μαϊνού, στην βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ!

Μία μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι η σημερινή (10/01) για τον Κόμπι Μαϊνού, με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσάρλτον! Την ίδια ώρα, ο 36χρονος, Χίτον, παίζει μόλις για πρώτη φορά βασικός με την ομάδα του, παρά τα... 36 του έτη!

23.12.2022 | 17:49

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μαζί στον αγώνα κατά της βίας: «Τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Σίτι και Λίβερπουλ, μετά το χθεσινό (22/12) μεταξύ τους ντέρμπι για το Λιγκ Καπ, με τους δύο συλλόγους να καταδικάζουν τα περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα στο «Έτιχαντ».  

23.12.2022 | 00:58

Λιγκ Καπ: «Εύκολα» Σίτι και Γιουνάιτεντ, ντέρμπι από το παρελθόν το Νότιγχαμ – Γουλβς!

Γεγονός είναι πλέον η κλήρωση των προημιτελικών του Λιγκ Καπ, με Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναβάλλουν το ραντεβού τους για την συνέχεια, τη Νότιγχαμ να συναντά τη Γουλβς, στον τελικό του 1980 να… αναβιώνει και τη Νιούκαστλ να υποδέχεται τη Λέστερ!