Ειδήσεις » Best of the rest

02.11.2023 | 17:10

Γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα ρέφερι στην Πρέμιερ η Ρεμπέκα Γουελτς!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, έστω και ως 4ος διαιτητής, η Ρεμπέκα Γουελτς θα εκπροσωπήσει το γυναικείο φύλο σε αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, ανοίγοντας πλέον την «πόρτα» της κορυφαίας κατηγορίας για όλες τις συναδέλφους της!  

02.11.2023 | 10:54

Η αντίδραση του Κλοπ για τη Γιουνάιτεντ δείχνει το μέγεθος της ζημιάς... (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο μετά το 2-1 επί της Μπόρνμουθ και έχοντας ετοιμαστεί να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, είδε στην οθόνη απέναντί του τι συνέβαινε στο Μαν.Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ και ... «πόνεσε» για τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».  

01.11.2023 | 16:40

«Τώρα πείτε ό,τι θέλετε»: Βρήκε νέο κολλητό ο Κριστιάνο κόντρα στους haters (vid)

Ο Σαντιό Μανέ στάθηκε απόλυτα στο πλευρό του νυν συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν πλέον σκόραρε για την Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Ετιφάκ και μαζί βρήκαν τρόπο να απαντήσουν στους haters του Πορτογάλου που φώναζαν το όνομα του Μέσι από τις εξέδρες...  

01.11.2023 | 11:28

Πώς να μην αγαπάς τον Εζίλ; Επτά χρόνια από το γκολ που «σημάδεψε» την καριέρα του στην Άρσεναλ! (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε δηλώσει πως «αν αρέσει σε κάποιον το ποδόσφαιρο, δεν γίνεται να μην αγαπάει τον Μεσούτ Εζίλ»! Ωστόσο, ίσως ο Γερμανός με την πορεία του τα τελευταία χρόνια, να διέψευσε τον Αλσατό. Για την ακρίβεια, ίσως απλά ο Εζίλ δεν αγάπησε το ποδόσφαιρο, όσο οι φίλοι του αθλήματος αυτόν! Αλλά πώς να ξεχάσει κανείς «εκείνο» το γκολ απέναντι στη Λουντογκόρετς;

31.10.2023 | 11:24

Ο πιο... Goat απ' όλους: Η iconic φωτογράφηση του Μέσι με τα 8 δαχτυλίδια (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε τα 8 δαχτυλίδια που αντιστοιχούν στις Χρυσές Μπάλες που έχει κατακτήσει και έκανε μια από τις πιο iconic φωτογραφήσεις, έχοντας πλέον περισσότερο...χρυσό στα χέρια του, από τους Μάικλ Τζόρνταν και Τομ Μπρέιντι! 

30.10.2023 | 21:32

«Ποτέ ο ένας τον άλλον» - Διέρρευσαν οι ψηφοφορίες Μέσι και Κριστιάνο για την Χρυσή Μπάλα!

Είναι αλήθεια. Μάθαμε τι έχουν ψηφίσει ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφορικά με τον νικητή της Χρυσής Μπάλας και το βραβείο «The Best» της Fifa, από το 2010 μέχρι και σήμερα. Συμπέρασμα; Ποτέ ο ένας τον άλλον!

29.10.2023 | 15:13

Αν έπαιζε και η Ρόμα... – Η κορυφαία ημέρα των Άγγλων στον 21ο αιώνα στην Ευρώπη!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ποτέ πριν στον 21ο αιώνα, είχαμε τρεις διαφορετικούς Άγγλους σκόρερ στα – τουλάχιστον – τρία από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το έκανε ο Χάρι Κέιν, το έκανε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, το συνέχισε ο Γουίλσον – Έσμπραντ και έμεινε η Serie A. Σκεφτείτε να αγωνιζόταν πριν από μερικές ώρες και η Ρόμα!

29.10.2023 | 14:14

Ο σεβασμός του Μουρίνιο στους παίκτες και τον προπονητή της Σλάβια Πράγας με χειραψίες και αγκαλιές (vid)

Όταν θέλει και είναι στις καλές του, δίχως να σκέφτεται τρόπους να δώσει απαντήσεις ή να πάρει εκδίκηση, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τους καλύτερους ανθρώπους και προπονητές, όπως το έδειξε και στη συναναστροφή του με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Σλάβια Πράγας. 

29.10.2023 | 12:00

Χάρηκαν με την χαρά του Τομιγιάσου: Ένα 5-0 που πανηγυρίστηκε σαν νίκη σε ντέρμπι! (vid)

Είναι ευτυχία να έχεις γύρω σου ανθρώπους που χαίρονται διπλά και τριπλά με την χαρά σου. Αυτό βίωσε ο Τακεχίρο Τομιγιάσου το απόγευμα του Σαββάτου, διαμορφώνοντας το 5-0 της Άρσεναλ κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

28.10.2023 | 22:26

Μόνος, πρώτος: Ο Άρνολντ παρακολούθησε σίγουρα το Γουλβς – Νιούκαστλ και… πανηγύρισε!

Είναι δεδομένο πως ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα παρακολούθησε την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Γουλβς και τη Νιούκαστλ. Δεδομένα επίσης, θα είναι χαρούμενος. Ουδείς τον έφτασε, ουδείς τον προσπερνά…