Χάρηκαν με την χαρά του Τομιγιάσου: Ένα 5-0 που πανηγυρίστηκε σαν νίκη σε ντέρμπι! (vid)

Είναι ευτυχία να έχεις γύρω σου ανθρώπους που χαίρονται διπλά και τριπλά με την χαρά σου. Αυτό βίωσε ο Τακεχίρο Τομιγιάσου το απόγευμα του Σαββάτου, διαμορφώνοντας το 5-0 της Άρσεναλ κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 



Χάρηκαν με την χαρά του Τομιγιάσου: Ένα 5-0 που πανηγυρίστηκε σαν νίκη σε ντέρμπι! (vid)

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις που απλά προστέθηκε στα ήδη αρκετά που είχαν επιτευχθεί. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε σημειωθεί κι ένα χατ-τρικ, από τον Έντι Ενκέτια, ο οποίος έγινε και το πρόσωπο της αναμέτρησης. 

Πόσα πράγματα, λοιπόν, μπορούσε ν' αλλάξει ένα γκολ στις καθυστερήσεις που απλά διαμόρφωσε το τελικό 5-0; Και μόνο που προκάλεσε ευτυχία σε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον σύλλογο, είναι αρκετό! 

Ο Τακεχίρο Τομιγιάσου κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Άρσεναλ και όλοι του έδειξαν πόσο χάρηκαν για εκείνον. Χαμογελούσαν, τον αγκάλιαζαν, το έζησαν όλοι μαζί του τρέχοντας πίσω του για να είναι μαζί του, τον έσπρωχναν μπροστά στην εξέδρα για να γευτεί την αποθέωση, ενώ, ακόμα και στον πάγκο όλοι ήταν όρθιοι και το διασκέδαζαν! 

Άνθρωποι που είναι κοντά σου, όχι αναγκαστικά λόγω της καθημερινότητας μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά γιατί θέλουν να είναι μαζί σου και να σε βλέπουν καλά. Αυτό συνέβη με τον Τομιγιάσου. Και είναι ευλογία...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης