Ειδήσεις » Best of the rest

29.10.2023 | 14:14

Ο σεβασμός του Μουρίνιο στους παίκτες και τον προπονητή της Σλάβια Πράγας με χειραψίες και αγκαλιές (vid)

Όταν θέλει και είναι στις καλές του, δίχως να σκέφτεται τρόπους να δώσει απαντήσεις ή να πάρει εκδίκηση, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τους καλύτερους ανθρώπους και προπονητές, όπως το έδειξε και στη συναναστροφή του με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Σλάβια Πράγας. 

29.10.2023 | 12:00

Χάρηκαν με την χαρά του Τομιγιάσου: Ένα 5-0 που πανηγυρίστηκε σαν νίκη σε ντέρμπι! (vid)

Είναι ευτυχία να έχεις γύρω σου ανθρώπους που χαίρονται διπλά και τριπλά με την χαρά σου. Αυτό βίωσε ο Τακεχίρο Τομιγιάσου το απόγευμα του Σαββάτου, διαμορφώνοντας το 5-0 της Άρσεναλ κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

28.10.2023 | 22:26

Μόνος, πρώτος: Ο Άρνολντ παρακολούθησε σίγουρα το Γουλβς – Νιούκαστλ και… πανηγύρισε!

Είναι δεδομένο πως ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα παρακολούθησε την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Γουλβς και τη Νιούκαστλ. Δεδομένα επίσης, θα είναι χαρούμενος. Ουδείς τον έφτασε, ουδείς τον προσπερνά…

28.10.2023 | 18:48

Ο Γκουντογκάν σκοράρει σε κάθε μεγάλο ντέρμπι, βάζοντας και το clasico στη λίστα του!

Πέτυχε το δεύτερο ταχύτερο γκολ στα χρονικά του clasico. Ο Ιλκάι Γκουντογκάν μετά την Γερμανία και την Αγγλία, κατάφερε να βρει δίχτυα και στην Ισπανία στο μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας, βάζοντας μπροστά την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ντόρτμουντ και Σίτι τον έχουν δει να «πληγώνει» τις Μπάγερν και Γιουνάιτεντ.

28.10.2023 | 10:47

Ο Μπεντακούρ επέστρεψε μετά από 10 μήνες και εισέπραξε τεράστια αγάπη (vid)

Ο Ποστέκογλου του έδωσε μερικά λεπτά συμμετοχής, ο Ροδρίγο Μπεντακούρ ξαναπάτησε χορτάρι μετά από 10 μήνες σε επίσημο ματς, ο κόσμος τον αποθέωσε και οι συμπαίκτες του, πρόσφεραν απλόχερα αγάπη και στήριξη! 

27.10.2023 | 10:47

Ο Τσιμίκας μάλλον είχε προβλέψει το γκολ του Σαλάχ και ο Αιγύπτιος του το αφιέρωσε! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ για 70 λεπτά απλά παρακολουθούσε το ματς της Λίβερπουλ με την Τουλούζ, το σχολίαζε με τον Τσιμίκα και γελούσαν παρέα, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Greek Scouser του είχε αναφέρει ότι αν έμπαινε στο ματς θα πετύχαινε γκολ. Και αυτό έκανε ο Αιγύπτιος που αμέσως γύρισε να δείξει τον «Τσίμι» στον πάγκο μόλις έγραψε το 5-1 και έγινε κορυφαίος!  

26.10.2023 | 10:53

Ο τρελο-Ρίτσαρντς έσκισε το παντελόνι του στον τηλεοπτικό αέρα και προκάλεσε χαμό! (vid)

Απολαυστικός. Ένας άνθρωπος που απορείς αν σταματάει ποτέ να γελάει και να περνάει καλά. Ο Μάικα Ρίτσαρντς βρίσκει τρόπους ώστε να ... εξελίσσει συνεχώς την χιουμοριστική παρουσία του στην τηλεόραση και έφτασε σε σημείο - άθελά του φυσικά - να σκίσει και το παντελόνι του στον «αέρα»!   

25.10.2023 | 10:10

Μήπως ο… MVP της Γιουνάιτεντ είναι αυτός; Πώς ο Γκαρνάτσο έκανε τον Ονάνα να αποκρούσει το πέναλτι; (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειαζόταν μία… μαγική στιγμή, προκειμένου να κρατήσει το υπέρ της 1-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη και ο Αντρέ Ονάνα της την προσέφερε. Μήπως όμως η στιγμή του ματς ήρθε… δευτερόλεπτα νωρίτερα;

24.10.2023 | 22:02

Η μόνη συνέντευξη του Κενράιτ στην Ελλάδα, ο θαυμασμός του για τους οπαδούς της ΑΕΚ και η πίκρα από τον Παναθηναϊκό!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος, που έχει πάρει συνέντευξη από τον Μπιλ Κενράιτ, για μέσο της χώρας μας. Πέρασαν 13 χρόνια από τότε, με την αφορμή να μην είναι η Έβερτον, αλλά το μιούζικαλ Evita. Διαβάστε όσα του είπε, τι επισήμανε για τον κόσμο της ΑΕΚ και για ποιον λόγο πικράθηκε από τον Παναθηναϊκό…

24.10.2023 | 14:14

Ήθελε τη Γιουνάιτεντ και τώρα τη Λίβερπουλ; Το τρελό σενάριο που «μπλέκει» Γιασίμ και FSG!

Υπάρχει περίπτωση ο Σεΐχης Γιασίμ να επιχειρήσει να αγοράσει τη Λίβερπουλ, από τη στιγμή που οι προτάσεις του για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απορρίφθηκαν; Το σενάριο… προέκυψε, αλλά πρόθεση δεν υπάρχει. Και ο λόγος αφορά την FSG και την πρόθεσή της να εξακολουθεί να έχει τον ισχυρότερο ρόλο στις αποφάσεις του συλλόγου!