Ειδήσεις » FA Cup

02.08.2020 | 11:43

Ο Μαρτίνες πήρε τηλέφωνο την οικογένειά του και δάκρυσε μετά το Κύπελλο... (vid)

Έπειτα από τόσα χρόνια στην Άρσεναλ, έξι δανεισμούς και συνεχείς προσπάθειες να κερδίσει εμπιστοσύνη, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κατάφερε να πανηγυρίσει το Κύπελλο Αγγλίας και το αίσθημα της δικαίωσης τον έκανε να θυμηθεί τα παλιά, να δακρύσει και να το χαρεί βλέποντας την οικογένειά του σε video-κλήση στο κινητό του. 

01.08.2020 | 21:34

Πάρτι Ομπαμεγιάνγκ και 14o ιστορικό Κύπελλο η Άρσεναλ! (vids)

Με ανατροπή χάρη σε δυο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ που έκανε το δικό του πάρτι στον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ», η Άρσεναλ θριάμβευσε 2-1 επί της Τσέλσι! Συνεχίζει να γράφει ιστορία με το 14ο τρόπαιο στον θεσμό η ομάδα του Αρτέτα που θα βρεθεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν! Αποχώρησαν τραυματίες οι Αθπιλικουέτα, Πούλισικ και Πέδρο, αποβλήθηκε ο Κόβασιτς στο 73’. Αξιομνημόνευτη διάκριση για τον Παπασταθόπουλο που πήρε το μετάλλιο του κατόχου του FA Cup!   

20.07.2020 | 19:52

Πώς επηρεάζει ο τελικός του FA Cup τα εισιτήρια για το Europa League...

Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο που θα μοιραστούν τα εισιτήρια των αγγλικών ομάδων για το Europa League της επόμενης σεζόν; Το England365.gr έχει τις απαντήσεις που «γεννά» το ζευγάρι Τσέλσι-Άρσεναλ, το οποίο αναμετρηθεί στο «Wembley» για τον τελικό του FA Cup…

20.07.2020 | 11:27

Σόλσκιερ για Ντε Χέα: «Ξέρει κι εκείνος ότι έπρεπε να το έχει πιάσει...» (vid)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δέχεται κύμα κριτικής έπειτα από την πολύ κακή απόδοσή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δίχως διάθεση να τον καλύψει, ανέφερε ότι: «Ξέρει κι εκείνος ότι το δεύτερο γκολ έπρεπε να το έχει πιάσει...».  

19.07.2020 | 22:13

Λονδρέζικος ο τελικός του Κυπέλλου, η Τσέλσι διέλυσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν πήγαν καλά τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, με την Τσέλσι να διαλύει με σκορ 3-1 την Γιουνάιτεντ και να ακολουθεί την άλλη Λονδρέζα, Άρσεναλ, στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, που όπως πάντα θα έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα.

19.07.2020 | 10:26

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της Άρσεναλ στο γήπεδο στο πρώτο γκολ (pic & vid)

Η Άρσεναλ στο 19ο λεπτό του ημιτελικού του Σαββάτου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ με ανάπτυξη από τα καρέ της και παρά την έντονη πίεση των «πολιτών» έβγαλε με τρομερό τρόπο τη μπάλα από την άμυνα για να φτάσει μέχρι και την εστία του Έντερσον. 

19.07.2020 | 09:53

Απίστευτος Αρτέτα, βαδίζει στα χνάρια του Πεπ! (vid)

Ένα τρομερό σχολείο φαίνεται πως ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Μικέλ Αρτέτα, με τον νυν κόουτς της Άρσεναλ να έχει πάρει από τον Καταλανό τεχνικό της Σίτι τα πάντα! Τον τρόπο που δίνει οδηγίες, την ένταση στις κινήσεις, την πειθώ για να καταλάβουν οι παίκτες του όσα τους ζητάει στον αγωνιστικό χώρο...

18.07.2020 | 23:42

Ο «μαθητής» νίκησε τον «δάσκαλο» και η Άρσεναλ είναι στον τελικό! (vids)

Λίγο καιρό μετά την τριάρα στο πρωτάθλημα, ο Μικέλ Αρτέτα προετοίμασε πολύ καλύτερα την Άρσεναλ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» και θριάμβευσε! Με τα δυο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ και τρομερή άμυνα, οι «κανονιέρηδες» θα παίξουν στον 21ο τελικό FA Cup της ιστορίας του με το τελικό 2-0 επί των «πολιτών», με τον «μαθητή» να νικάει τον... δάσκαλο, Πεπ Γκουαρδιόλα!