Ειδήσεις » FA Cup

11.01.2022 | 09:41

Τζέραρντ: «Δεν μας φταίει ο VAR, αλλά τελικά πόση ώρα χρειάζονται;» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επιρρίψει ευθύνες στον ρέφερι και τον VAR για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως, απόρησε με τον χρόνο που χρειάστηκε το τιμ των διαιτητών για να εξετάσει τη φάση του πρώτου ακυρωθέντος γκολ σε ακόμα μια στιγμή που προκαλεί την απορία για την ορθή χρήση της τεχνολογίας...

10.01.2022 | 23:51

«Χτύπησε» νωρίς, άντεξε και πέρασε η Γιουνάιτεντ (vids)

Μπορεί ο κόσμος στο «Ολντ Τράφορντ» να γκρίνιαξε ξανά με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, η ομάδα του Ράνγκνικ επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα και πέρασε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα κοντραριστεί με την Μίντλεσμπρο. Δοκάρι και δυο ακυρωθέντα τέρματα για τους «χωριάτες» στο «Ολντ Τράφορντ», αποδοκιμάστηκε έντονα και απάντησε με ένα βλέμμα ο Τζέραρντ προς τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων»!  

10.01.2022 | 23:12

Ομάδες της EFL ζητούν έρευνα για την αναβολή του ματς του Λιγκ Καπ της Λίβερπουλ αφού δεν είχε κρούσματα

Η Λίβερπουλ ενδεχομένως να βρεθεί μπροστά σε μπελάδες έπειτα από την πίεση που ασκείται στην EFL από τις ομάδες των τριών χαμηλότερων επαγγελματιών κατηγοριών της Αγγλίας για την αναβολή του ματς του Λιγκ Καπ των «κόκκινων» απέναντι στην Άρσεναλ, αφού τελικά οι Πρωταθλητές του 2020 δεν είχαν κρούσματα...

10.01.2022 | 21:10

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής ο Ρονάλντο λόγω μυϊκού τραυματισμού, στην βασική ενδεκάδα ο Καβάνι!

Γνωστή έγινε πριν από μερικά λεπτά η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ματς του 3ου γύρου με αντίπαλο την Άστον Βίλα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην έχουν στην σύνθεσή τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή λόγω μυϊκού τραυματισμού!

10.01.2022 | 14:50

Άρσεναλ: Δίχως εντός εστίας τελική προσπάθεια, για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν!

Δεν έχει ξεκινήσει καλά το 2022 για την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για την Premier League και το FA Cup. Απέναντι σε αυτές συνολικά, είναι και οι μοναδικές φορές που έχουν ολοκληρώσει παιχνίδι στην τρέχουσα σεζόν, δίχως εντός εστίας τελική προσπάθεια.

10.01.2022 | 11:58

Η Άρσεναλ δεν έχει βάλει γκολ με οργανωμένη επίθεση στη Νότιγχαμ στο FA Cup σε 180 αγωνιστικά λεπτά!

Πρόκειται για την 2η φορά που η Άρσεναλ έμεινε εκτός συνέχειας του FA Cup τα τελευταία 26 χρόνια, με κοινό παρανομαστή πως αμφότεροι αποκλεισμοί ήρθαν στο «Σίτι Γκράουντ» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα, και στις δύο περιπτώσεις, οι «κανονιέρηδες» δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με οργανωμένη επίθεση…

09.01.2022 | 21:02

«Σοκ» για την Άρσεναλ, που αποκλείστηκε και πάλι από τη Νότιγχαμ στον 3ο γύρο του FA Cup! (vid)

Ένα απίστευτο de javu βίωσε η Άρσεναλ στον 3ο γύρο του FA Cup με αντίπαλο τη Νότιγχαμ, με τους «κανονιέρηδες» να ηττώνται με 1-0, επιστρέφοντας στο 2018, όπου και πάλι είχαν μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού, στην ίδια φάση και το ίδιο γήπεδο!

09.01.2022 | 19:00

Εύκολο έργο για Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι - δυσκολεύεται αν προκριθεί η Άρσεναλ!

Ενδιαφέροντα είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κληρωτίδα για τον 4ο γύρο του FA Cup, με όλες τις ομάδες του Big 6 να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Δύσκολη η κλήρωση για την Άρσεναλ, που αν περάσει συναντά τη Λέστερ, ευκολότερο το έργο των Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι!

09.01.2022 | 18:32

Άρσεναλ: Απουσιάζει ο Τσάκα λόγω κορονοϊού, τραυματίες Σμιθ Ρόου και Τομιγιάσου!

Γνωστή έγινε πριν από μερικά λεπτά η ενδεκάδα της Άρσεναλ για την αναμέτρηση του 3ου γύρου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Μικέλ Αρτέτα να μην έχει στην διάθεσή του τον Γκρανίτ Τσάκα λόγω κορονοϊού, αλλά και τους Τομιγιάσου και Σμιθ Ρόου εξαιτίας μικρό τραυματισμών.

09.01.2022 | 17:57

Η Λίβερπουλ έκλεψε τη χαρά της Σριούσμπερι στο «Άνφιλντ», πάλεψε πολύ η Τότεναμ, πέρασαν Γουλβς, Γουέστ Χαμ και Νόριτς (vids)

Η Σριούσμπερι προηγήθηκε στο «Άνφιλντ» και έπαιξε στα ίσια με τη Λίβερπουλ το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, όμως, οι «κόκκινοι» με ανατροπή πριν καν την ανάπαυλα επικράτησαν με το τελικό 4-1 για να βρεθούν στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Προκρίσεις και για τις Τότεναμ (με... μεγάλο ζόρι 3-1 την Μόρκαμ) Γουέστ Χαμ (1-0 την Λιντς), Νόριτς (1-0 την Τσάρλτον) και Γουλβς (3-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).