Ειδήσεις » FA Cup

09.01.2021 | 11:00

Στο γήπεδο με τους γονείς τους οι πιτσιρικάδες της Βίλα!

Ορισμένοι παίκτες της Άστον Βίλα από τα τμήματα υποδομής που αντιμετώπισαν τη Λίβερπουλ του Κλοπ το βράδυ της Παρασκευής, είναι τόσο νεαροί σε ηλικία που τους πήγαν στο γήπεδο οι γονείς τους! Ορισμένοι έφυγαν με μίνι – πούλμαν που τους άφησε τον καθένα στο σπίτι του!  

08.01.2021 | 23:38

Η νύχτα που τα πιτσιρίκια τα έβαλαν με τους Πρωταθλητές...

Η Λίβερπουλ αν και ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο του αγώνα στο «Βίλα Παρκ», ασφαλώς και θα καθάριζε μόλις θα ανέβαζε ταχύτητα. Απέναντι στα θαρραλέα πιτσιρίκια της Άστον Βίλα αφού η πρώτη ομάδα ήταν σε καραντίνα, οι Πρωταθλητές έφτασαν πανεύκολα στο τελικο 4-1 και τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην επόμενη φάση και η Γουλβς με το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.  

08.01.2021 | 14:44

Η Λίβερπουλ βοήθησε την Μαρίν με βίντεο και ανάλυση της Τότεναμ!

Η Μαρίν ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Τότεναμ και ζήτησε βοήθεια από τη Λίβερπουλ για το... σκάουτινγκ των «σπιρουνιών»! Προπόνηση στο Finch Farm της Έβερτον την Πέμπτη, στις εγκαταστάσεις των «κόκκινων» το Σάββατο οι αντίπαλοι του Μουρίνιο! 

08.01.2021 | 13:03

Παίζουν κανονικά Άστον Βίλα και Ντέρμπι με παιδιά από τις ακαδημίες!

Η Άστον Βίλα και η Ντέρμπι Κάουντι γνωστοποίησαν ότι θα παίξουν κανονικά στα ματς απέναντι στις Λίβερπουλ και Τσόρλεϊ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επιστρατεύοντας παιδιά από τα τμήματα υποδομών μετά την έξαρση του κορονοϊού.  

07.01.2021 | 22:28

Το παλεύει για να παίξει το ματς με τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα

Διατηρώντας απόλυτα ενήμερη την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας αλλά και την Λίβερπουλ ενόψει της Παρασκευής, η Άστον Βίλα κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει το ματς του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας το βράδυ της Παρασκευής παρά την έξαρση του κορονοϊού στο εσωτερικό της. 

07.01.2021 | 15:30

Βγαίνουν σε αναγκαστική άδεια στην Μαρίν αν δεν αποκλείσουν την Τότεναμ...

Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στο προσεχές διάστημα αν σημειωθεί έξοδος από το φετινό Κύπελλο Αγγλίας μετά το ματς με την Τότεναμ, οι ποδοσφαιριστές της Μαρίν θα βγουν σε αναγκαστική άδεια αφού δεν υπάρχουν και έσοδα για την ομάδα τους...  

30.12.2020 | 15:09

Στην COSMOTE TV έως το 2022 το Κύπελλο Αγγλίας και το Copa del Rey!

Τα αποκλειστικά δικαιώματα για την τηλεοπτική μετάδοση του Κυπέλλου Αγγλίας, FA Cup και της ιστορικότερης διοργάνωσης του Ισπανικού ποδοσφαίρου, Copa del Rey, έως το 2022 εξασφάλισε η COSMOTE TV, που πρόσφατα ανανέωσε και τα δικαιώματα για τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, UEFA Champions League, UEFA Europa League και το νεοσύστατο UEFA Europa Conference League έως και το 2024.    

30.11.2020 | 22:39

«Έσμιξαν» παρά το... χάσμα κατηγοριών οι Τότεναμ και Μαρίν, με τη Βίλα η Λίβερπουλ!

Ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί με την Marine FC ν' αντιμετωπίζει την Τότεναμ σε μια ιστορική συνάντηση μετά την πρόκριση της ερασιτεχνικής ομάδας επί της Waterlooville. Στο «Βίλα Παρκ» για πρώτη φορά μετά το 7-2 θα επιστρέψει η Λίβερπουλ.  

02.08.2020 | 19:22

Επικός Μαρτίνες μετά τον τελικό: «Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά»! (vid)

Αυτό το τρόπαιο το ήθελε πολύ. Για τον εαυτό του, την οικογένειά του, για το όνομά του, για τον κόπο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να τα καταφέρει. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν νοιάστηκε ούτε στιγμή για το μπόνους ή τα χρήματα. Ήθελε απλά το μετάλλιο για να μπορεί να το δείξει στους γονείς του και να τους αποδείξει πως όλα τα έκανε για εκείνους...