Ειδήσεις » FA Cup

14.04.2020 | 12:39

Το μαγικό σόλο του Γκιγκς που... στοίχειωσε τον Βενγκέρ και οδήγησε στο τρεμπλ! (vid)

Σαν σήμερα, το 1999, ο Ράιαν Γκιγκς πετύχαινε ίσως το πιο όμορφο και πιο καθοριστικό γκολ της καριέρας του, σμπαραλιάζοντας ολόκληρη την Άρσεναλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας! «Ακόμα ακούω τις φωνές τους...» είχε αναφέρει ο Βενγκέρ έπειτα από πολλά χρόνια, μ' εκείνη την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κρατάει ζωντανό το όνειρο του τρεμπλ!  

10.04.2020 | 13:47

«Έφυγε» από τον κορονοϊό ο οπαδός που αποτυπώθηκε σε μια από τις πιο θλιβερές φωτογραφίες του Χίλσμπορο...

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, κάθε φορά που έρχεται η αποφράδα 15η του Απρίλη και θυμίζει σε όλους την τραγωδία του Χίλσμπορο, κυκλοφορεί παντού. Είναι χαρακτηριστική της θλίψης που προκάλεσε εκείνο το μαύρο απόγευμα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο εικονιζόμενος, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα...  

07.04.2020 | 14:04

Η μαγεία του Ντεουλοφέου έκανε την αρχή της ανατροπής (vid)

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο στο «Γουέμπλεϊ», ο Ζεράρ Ντεουλοφέου πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του και ένα από τα κορυφαία του Κυπέλλου Αγγλίας, στα ημιτελικά απέναντι στη Γουλβς, κάνοντας την αρχή της ανατροπής για την ομάδα του ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό!  

06.03.2020 | 13:46

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αναζητούνται οι υπαίτιοι της φραστικής επίθεσης στον Λίνγκαρντ!

Εκείνοι που επέλεξαν να... κράξουν άσχημα τον Τζέσι Λίνγκαρντ κατά την αναχώρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι μετά το ματς Κυπέλλου, αναζητούνται, αφού φέρονται να προέβησαν και σε ρατσιστική επίθεση!  

06.03.2020 | 11:17

Έπιασαν κουβέντα για τα μούσια τους on air οι Φέρντιναντ και Ρούνεϊ! (vid)

Καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, οι Ρίο Φέρντιναντ και Γουέιν Ρούνεϊ έδωσαν έναν πιο χαλαρό τόνο στην επικοινωνία τους on air μετά το ματς Κυπέλλου της Ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και... ασχολήθηκαν με τα μούσια τους! 

05.03.2020 | 23:36

Άνετα στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ

Με σκορ 3-0 επικράτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Ντέρμπι Κάουντι στο «Πράιντ Παρκ», εξασφαλίζοντας με άνεση τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ». Το σκορ άνοιξε ο Σο (33’) και ο Οντιόν Ιγκάλο διαμόρφωσε την τελική εικόνα με δυο προσωπικά τέρματα (41'-70').

05.03.2020 | 17:29

Ρούνεϊ: «Θα πανηγυρίσω και μετά το τέλος του ματς θα ξαναγίνω οπαδός της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Στα λόγια του βγήκε εύκολα ότι θα πανηγυρίσει αν σκοράρει εις βάρος της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, ο Γουέιν Ρούνεϊ ξέρει ότι μάλλον θα είναι δύσκολο αν το κάνει, στο αποψινό ματς της Ντέρμπι Κάουντι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους». «Μετά το παιχνίδι θα ξαναγίνω οπαδός της ομάδας» είπε. 

05.03.2020 | 09:50

Ο Ντάιερ όρμηξε στις εξέδρες και έψαχνε οπαδό! (vid)

Με τον αποκλεισμό της Τότεναμ από τη Νόριτς στα πέναλτι, στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Έρικ Ντάιερ αντιλήφθηκε πως στην εξέδρα ο αδερφός του είχε μπλέξει σε καυγά με οπαδό που τον έβριζε και όρμηξε για να τον βρει! 

05.03.2020 | 00:32

Στα προημιτελικά με ήρωα τον Κρουλ η Νόριτς! (vids)

Με τον Τιμ Κρουλ να πρωταγωνιστεί στη διαδικασία των πέναλτι και να σταματάει τους Πάροτ και Ζέντσον Φερνάντες, η Νόριτς με το 3-2 από την άσπρη βούλα πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου την Τότεναμ και πέρασε στα προημιτελικά! Στο 1-1 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση στο Tottenham Hotspur Stadium.