Ειδήσεις » FA Cup

27.02.2022 | 17:35

Τελικός Λιγκ Καπ: Με Κέλεχερ η Λίβερπουλ, χωρίς τον Λουκάκου η Τσέλσι!

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ και του Τόμας Τούχελ ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ, με την προσοχή μας να εστιάζεται στο γεγονός πως ο Κέλεχερ βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων», ο Κώστας Τσιμίκας στον πάγκο και ο Ρομέλου Λουκάκου αντικαθίσταται από τον Χάβερτς!

07.02.2022 | 11:09

Τα είπαν με μπύρες Μόγιες και Πεν μετά το Κιντερμίνστερ - Γουέστ Χαμ (pics)

Μετά τη «μάχη» που κρίθηκε εν τέλει στην παράταση με την Γουέστ Χαμ να παίρνει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ο κόουτς των «σφυριών» και αυτός της Κιντερμίνστερ τίμησαν την μεταξύ τους «μάχη» πίνοντας μια μπύρα παρέα και συζητώντας για το ματς. 

07.02.2022 | 10:27

Ο οπαδός της Λέστερ δεν θα ξαναδεί από κοντά την ομάδα του μετά την επίθεση στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ (pics & vid)

Τέλος το γήπεδο όσον αφορά στα ματς της Λέστερ για τον οπαδό της ομάδας που το απόγευμα της Κυριακής όρμηξε στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το τρίτο από τα τέσσερα γκολ που δέχθηκαν οι «αλεπούδες» και γρονθοκόπησε τον Γουόραλ. 

06.02.2022 | 22:25

Η Μπόρεχαμ έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπόρνμουθ! (vid)

Η Μπόρνμουθ της Τσάμπιονσιπ υπέστη σοκαριστικό αποκλεισμό στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μπόρεχαμ από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου της χώρας να φτάνει στο τελικό 1-0 και τους «16» της διοργάνωσης!  

06.02.2022 | 19:53

Επική Νότιγχαμ, πέταξε εκτός FA Cup με «τεσσάρα» την Λέστερ, μετά την Άρσεναλ!

Μία εντυπωσιακή Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε την εμφάνισή της στην αναμέτρηση του 4ου γύρου του FA Cup με αντίπαλο την Λέστερ, με τους γηπεδούχους να «διαλύουν» με… τεσσάρα τις «αλεπούδες» (4-1), πανηγυρίζοντας μία δεύτερη επική πρόκριση σε βάρος ομάδας της Premier League, μετά από αυτήν με την Άρσεναλ!

06.02.2022 | 19:31

Εικόνα ντροπής: Εισβολή και επίθεση οπαδού της Λέστερ με γροθιές στους παίκτες της Νότιγχαμ, ενώ πανηγύριζαν! (video)

Ένα σκηνικό που δεν θυμίζει σε τίποτα... αγγλικό ποδόσφαιρο έκανε την εμφάνισή του στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ, με οπαδό των φιλοξενούμενων να χτυπά τους παίκτες των γηπεδούχων την ώρα που πανηγύριζαν!

06.02.2022 | 16:22

Κλήρωση FA Cup: Με την «ελληνική» Νόριτς η Λίβερπουλ, στα «μαλακά» Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι!

Την Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη θα αντιμετωπίσει η Λίβερπουλ, εκτός έδρας μονομαχίες για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι απέναντι σε Πίτερμπρο και Λούτον αντίστοιχα. Η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο ενώ η Γουέστ Χαμ έχει δύσκολη αποστολή στο Σεντ Μέρις απέναντι στη Σαουθάμπτον.

06.02.2022 | 15:52

Πρόκριση με «τριάρα» και... χαμόγελα για τη Λίβερπουλ! (vids)

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο Γιούργκεν Κλοπ, που ξεκίνησε βασικό τον Κώστα Τσιμίκα και είδε τον Χάρβεϊ Έλιοτ να σκοράρει στην επιστροφή του στην δράση μετά από 6 μήνες. Μαζί είδε και τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 3-1 της Κάρντιφ και να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση του FA Cup, εκεί που θα βρει απέναντί της την Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη.

06.02.2022 | 12:32

Η Τότεναμ καλωσόρισε τον Κέιν από τα παλιά! (vids)

 Τα «σπιρούνια» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην Μπράιτον, πήραν τη νίκη-πρόκριση και για καλή τους τύχη είδαν τον Χάρι Κέιν να εμφανίζει ένα παλιό γνώριμο πρόσωπο, αυτό του πρώτου σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ.