Ειδήσεις » FA Cup

14.05.2022 | 15:20

Η ευκαιρία του Μάουντ να «σπάσει» την κατάρα του Γουέμπλεϊ!

Η Τσέλσι θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του FA Cup και ο Μέισον Μάουντ θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη σε τελικό στο συγκεκριμένο στάδιο έπειτα από 5 ανεπιτυχείς προσπάθειες στο παρελθόν.

14.05.2022 | 14:50

Τούχελ: «Αν όλη η χώρα θέλει την Λίβερπουλ, ας πάρουμε εμείς το Κύπελλο και ας βγούμε οι κακοί»

Ο Τόμας Τούχελ τοποθετήθηκε πάνω στην δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με την αγάπη που λαμβάνει η Λίβερπουλ από όλη την χώρα, τονίζοντας πως θέλει το τρόπαιο ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του θα θεωρηθούν οι «κακοί».

14.05.2022 | 13:58

Η Λίβερπουλ «πάτησε» Φόρεστ και Σίτι για να φτάσει στον τελικό (vid)

Μεγάλες δοκιμασίες είχε για τη Λίβερπουλ η πορεία προς τον τελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ», με τα προημιτελικά και τον ημιτελικό να την ζορίσουν, αλλά και να φανερώνουν τον χαρακτήρα που έχει χτίσει επί Κλοπ.  

14.05.2022 | 13:23

Η Τσέλσι συνάντησε ζόρια εκεί που δεν το περίμενε, στο δρόμο προς τον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Έχοντας φτάσει για τρίτη διαδοχική σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, η Τσέλσι ευελπιστεί η κατάληξη να είναι πολύ καλύτερη από αυτή των προηγούμενων ετών. Η διαδρομή μέχρι να φτάσει να διεκδικεί το τρόπαιο απέναντι στην Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ» την ζόρισε περισσότερο απ' όσο πίστευε...

14.05.2022 | 12:25

O Γιάννης Διακογιάννης διαλέγει οκτώ τελικούς του FA Cup… (vids)

Είναι ο άνθρωπος που έχει περιγράψει τους περισσότερους τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας από οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Διακογιάννης από το 1970 μέχρι και το 1989 μετέδωσε συνολικά για την ΕΡΤ 17 τελικούς του FA Cup και μιλάει στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ξεχωρίζοντας τους σημαντικότερους για το england365, ενόψει του αποψινού ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. 

13.05.2022 | 21:16

Τρία λεπτά γεμάτα… Λίβερπουλ στο promo του τελικού κόντρα στην Τσέλσι! (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του τελικού του FA Cup της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, με τους «κόκκινους» να προετοιμάζουν τον κόσμο τους με ένα εντυπωσιακό βίντεο, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης!

05.05.2022 | 19:20

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Η ημέρα που ο Κάρολ έτρεξε να πανηγυρίσει, αλλά ο Τσεχ του είπε να… περιμένει! (video)

Πέρασαν 10 χρόνια από έναν αξέχαστο τελικό FA Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, με τους «μπλε» να επικρατούν με 2-1, αλλά τα εύσημα να πηγαίνουν στον Πετρ Τσεχ. Ο λόγος; Διότι πραγματοποίησε μία απίθανη απόκρουση σε κεφαλιά του Κάρολ στο 81ο λεπτό και σταμάτησε τον πανηγυρισμό του Άγγλου, που είχε… φύγει προς τον κόσμο της ομάδας του!

18.04.2022 | 12:36

Τούχελ: «Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι τίτλοι της Λίβερπουλ»

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στον τελικό του FA Cup στο Γουέμπλεϊ και ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται για τους υπόλοιπους στόχους της Λίβερπουλ και το πιθανό quadruple αλλά μόνο για την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του.

18.04.2022 | 12:07

Η γυναικεία και η αντρική ομάδα της Τσέλσι προκρίθηκαν στον τελικό του FA Cup την ίδια μέρα και με το ίδιο σκορ! (vid)

Φανταστική αποδείχθηκε η χθεσινή ημέρα (17/04) για τον οργανισμό της Τσέλσι, καθώς είδε και την αντρική αλλά και τη γυναικεία ομάδα να προκρίνεται στον τελικό του FA Cup, επικρατώντας μάλιστα των αντιπάλων τους με το ίδιο σκορ.