Ειδήσεις » FA Cup

07.03.2022 | 23:24

Υπερασπίστηκε την έδρα της πάλι η Νότιγχαμ και περιμένει την Λίβερπουλ στους «8» του FA Cup!

Μία ακόμη καλή εμφάνιση, ορμώμενη από την δύναμη της έδρας, ήταν αρκετή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, προκειμένου να πάρει την πρόκρισή της στους «8» του FA Cup. Δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χάντερσφιλντ αλλά με ανατροπή… ημιχρόνου, επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει στον θεσμό!

04.03.2022 | 00:07

Η Μπόρεχαμ έζησε το όνειρο, αλλά η Έβερτον πέρασε στους «8» (vids)

Η Μπόρεχαμ Γουντ βρέθηκε στο «Γκούντισον Παρκ», γεύτηκε όλη τη μαγική βραδιά της συμμετοχής της στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως, η Έβερτον έπρεπε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Έτσι κι έγινε, με το σύνολο του Λάμπαρντ (87 θέσεις πιο πάνω στην κατάταξη του αγγλικού ποδοσφαίρου) να επικρατεί με το τελικό 2-0 για να περάσει στα προημιτελικά.  

03.03.2022 | 21:55

Κλήρωση προημιτελικών Κυπέλλου: Με την Τσέλσι η Μίντλεσμπρο

Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, η Μίντλεσμπρο καλείται τώρα να τα βάλει με την Τσέλσι στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας. Με την Σαουθάμπτον η Σίτι, απομένει ο νικητής του ζευγαριού Νότιγχαμ Φόρεστ/Χάντερσφιλντ για τη Λίβερπουλ.  

03.03.2022 | 12:51

Η βελτίωση του Τσιμίκα και το «γούρι» της Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε για ακόμη έναν αγώνα στην αρχική ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ, συμμετείχε και στα δύο τέρματα της Λίβερπουλ ενώ παρέμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητος, αποδεικνύοντας πως έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα του υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού.

03.03.2022 | 12:17

Μιναμίνο: Τελικά του πάνε περισσότερο τα κύπελλα… (vid)

Ο Ιάπωνας επιθετικός πέτυχε ακόμη δύο τέρματα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Νόριτς για το FA Cup και συνέχισε την «παράδοση» που τον θέλει να πρωταγωνιστεί στα παιχνίδια κυπέλλου της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν.

03.03.2022 | 00:07

Πέρασε εύκολα και τη Νόριτς με εξαιρετικό Τσιμίκα και συνεχίζει σε τρεις θεσμούς η Λίβερπουλ!

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Λίβερπουλ στο FA Cup απέναντι στη Νόριτς, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Τακούμι Μιναμίνο και να παίρνουν την πρόκρισή τους για τα προημιτελικά του θεσμού!

02.03.2022 | 23:30

Πρόκριση με «τριάρα» για τη Σαουθάμπτον! (vid)

Σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό, η Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει μία σημαντική πρόκριση απέναντι στη Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 3-1 στο «καυτό» Σεντ Μέρις. Ο Περό άνοιξε λογαριασμό με τους «αγίους» πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ, ο Μικαΐλ Αντόνιο ισοφάρισε ωστόσο ο αρχηγός των γηπεδούχων διατήρησε την ψυχραιμία του από την άσπρη βούλα, πριν ο Μπρόγια δώσει το τελειωτικό χτύπημα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

02.03.2022 | 23:12

Πρόκριση – βάλσαμο μετά το σοκ με τον Αμπράμοβιτς (vids)

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά για την ιστορία της μετά την ανακοίνωση του Αμπράμοβιτς για την πώληση της ομάδας, η Τσέλσι κατάφερε να βρει συγκέντρωση και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Με ανατροπή απέναντι στην Λούτον που προηγήθηκε δυο φορές, οι «μπλε» επικράτησαν 3-2 εκτός έδρας και βρίσκονται στους «8» του FA Cup.  

02.03.2022 | 00:25

Απέκλεισε και την Τότεναμ μετά τη Γιουνάιτεντ η καταπληκτική Μίντλεσμπρο!

Μία καταπληκτική Μίντλεσμπρο που δεν… κολλάει πουθενά, πέταξε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας και την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0)! Οδήγησε το ματς στην παράταση, βρήκε το «χρυσό» γκολ με τον Κόμπερν και η «Μπόρο» ζει το όνειρό της, ούσα στους «8» του FA Cup!