Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

15.07.2021 | 21:11

Σάκα: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα εμφανιστούν οι ρατσιστές...» (pic)

Ο Μπουκάγιο Σάκα έδειξε πως πλέον είναι τόσο συνηθισμένο και δεδομένο στο αγγλικό ποδόσφαιρο να εμφανίζονται οι άμυαλοι ρατσιστές, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή που έχασε το πέναλτι στον τελικό του Euro, γνώριζε πως θα δεχόταν μίσος στα social media...

14.07.2021 | 21:47

Σάντσο: «Δεν είναι κάτι καινούργιο οι ρατσιστικές επιθέσεις, το μίσος δεν θα νικήσει»! (pic)

Ο Τζέιντον Σάντσο χρειάστηκε τρεις μέρες μετά τον τελικό του Euro για να καταφέρει να βρει λόγια να πει προς τον κόσμο μέσω social media, σχολιάζοντας και τις ρατσιστικές επιθέσεις προς το πρόσωπό του αλά και προς τους Ράσφορντ και Σάκα. «Δεν είναι κάτι καινούργιο, ως κοινωνία πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο» είχε να πει. 

14.07.2021 | 15:33

Ρατσιστικά σχόλια για την εθνική Αγγλίας στο τμήμα Κ18 της Πόρτσμουθ!

Μία φωτογραφία που δείχνει τους παίκτες της Κ18 της Πόρτσμουθ να αποκαλούν νέγρους και μαϊμούδες τους Σάντσο, Σάκα και Ράσφορντ προκάλεσε τον εκνευρισμό του κόσμου και την έναρξη της έρευνας από τους «πομπέις».   

14.07.2021 | 15:17

Αμείλικτος με τις τιμωρίες για τους ρατσιστές ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον μιλώντας στο Κοινοβούλιο ξεκαθάρισε πως θα είναι αμείλικτος σε ό,τι αφορά τους ρατσιστές εφόσον εντοπιστούν οι ένοχοι για τις τελευταίες επιθέσεις στους Άγγλους διεθνείς, φροντίζοντας να μην ξαναμπούν στο γήπεδο. 

14.07.2021 | 09:56

Ποδοπάτησαν τον πατέρα του Μαγκουάιρ έξω από το «Γουέμπλεϊ»!

Τρομακτική κατάσταση βίωσε ο πατέρας του Χάρι Μαγκουάιρ, Άλαν, έξω από το «Γουέμπλεϊ», αφού, βρέθηκε μέσα στον όχλο σε στιγμές έντασης των οπαδών, έπεσε στο έδαφος και ποδοπατήθηκε με αποτέλεσμα ν' αποκομίσει κάταγμα σε δυο πλευρά!