Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

03.09.2021 | 10:31

Η συνεργασία Φίλιπς-Ράις ελέγχει όλο το παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας

Το κεντρικό δίδυμο του Σάουθγκεϊτ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα με τους Κάλβιν Φίλιπς και Ντέκλαν Ράις να εναλλάσσονται ταχύτατα και με εκπληκτική επικοινωνία ανάμεσα από τις γραμμές δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στο παιχνίδι των αντιπάλων.

03.09.2021 | 09:51

Σκοράρει ο Στέρλινγκ, πανηγυρίζει η Αγγλία!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρήκε δίχτυα ακόμη μία φορά διευρύνοντας το εκπληκτικό σερί που τρέχει στα προκριματικά είτε του Euro είτε του Μουντιάλ και δίνοντας ακόμη μία φορά τη νίκη στην ομάδα του.

02.09.2021 | 23:37

Ξέσπασμα και φουλ για Μουντιάλ η Αγγλία (vids)

Με τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα μετριότατο έως κακό ξεκίνημα στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, στο πρώτο ματς μετά τον χαμένο τελικό του Euro, η Αγγλία θριάμβευσε στην Βουδαπέστη. Το επιβλητικό 4-0 συνεχίζει το απόλυτο για τα «τρία λιοντάρια» που οδεύουν στην εξασφάλιση της πρωτιάς του προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ του 2022.  

02.09.2021 | 23:27

«Βροχή» από ποτήρια στους Άγγλους που... έδωσαν πληρωμένη απάντηση (pics)

Όσο κι αν εκνευρίζονταν οι οπαδοί της Ουγγαρίας βλέποντας τους Άγγλους να σκοράρουν στην Βουδαπέστη, τόσο περισσότερο τους έκαναν οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να «βράζουν» με την ειρωνική τους αντίδραση στους πανηγυρισμούς των γκολ.  

02.09.2021 | 11:24

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να κατακτήσουμε ένα Μουντιάλ για να ξεπεράσουμε την ήττα του Euro»

Η νίκη σε έναν τελικό Μουντιάλ είναι το μοναδικό πράγμα που θα μπορέσει να βοηθήσει την Αγγλία να ξεπεράσει την ήττα στον τελικό του Γουέμπλεϊ όπως δήλωσε ο προπονητής των «τριών λιονταριών».