Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

05.11.2021 | 14:28

Ο Σάουθγκεϊτ δεν κάλεσε στην Εθνική Αγγλίας τον «καλύτερο» Σμιθ Ρόου μέχρι την επόμενη… έκδοσή του!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες στον αγγλικό Τύπο, μετά την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μην καλέσει στην αποστολή της Αγγλίας τον Έμιλ Σμιθ Ρόου. Ο λόγος; Το γεγονός πως ο νεαρός διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδο της καριέρας του, έχοντας προσθέσει και το σκοράρισμα στο ρεπερτόριό του. Παρόλα αυτά, η «τακτοποίηση» του εν λόγω ζητήματος μοιάζει… θέμα χρόνου. Αν ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ παραμείνει υγιής, αναμένεται σύντομα μία ακόμη καλύτερη… έκδοσή του!

04.11.2021 | 17:24

Με Άρνολντ, Ράσφορντ και Μπέλιγχαμ η εθνική Αγγλίας

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Αγγλίας γα τα τελευταία ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με τον Τζέιντον Σάντσο να μένει εκτός και τους Ράσφορντ, Μπέλιγχαμ και Άρνολντ να επιστρέφουν. 

03.11.2021 | 15:14

Ακόμα ένας οπαδός στη φυλακή μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο

Ακόμα ένας οπαδός οδηγείται στη φυλακή μετά το ρατσιστικό του παραλήρημα κατά των Άγγλων διεθνών μετά τα χαμένα τους πέναλτι στον τελικό του Euro απέναντι στην Ιταλία στο «Γουέμπλεϊ». 

18.10.2021 | 11:29

Αγγλία: Περιμένει την τιμωρία έδρας...

Εντός της ημέρας η FA θα μάθει για πόσα ματς θα τιμωρηθεί το «Γουέμπλεϊ» και θα κλείσει τις πύλες του για τον κόσμο, μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Euro το φετινό καλοκαίρι.  

15.10.2021 | 14:54

Οι Ιταλοί «πικάρουν» τους Άγγλους για το χαμένο τελικό του Euro σε διαφημιστικό σποτ! (vid)

Σε διαφημιστικό σποτάκι για το Ταχυδρομείο Ιταλίας, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να πικάρει τους Άγγλους για το χαμένο τελικό του Euro, με τη βοήθεια των Λεονάρντο Μπονούτσι και Ζορζίνιο.

13.10.2021 | 15:01

H FIFA αφήνει ατιμώρητο τον Γκλικ που είχε πιάσει τον Γουόκερ από τον λαιμό (vid)

Η FIFA έκρινε πως δεν είχε όσα στοιχεία θα ήθελε στη διάθεσή της ώστε να οδηγηθεί σε επιβολή τιμωρίας στον Καμίλ Γκλικ για το περιστατικό με τον Κάιλ Γουόκερ από την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Πολωνία στις αρχές του Σεπτέμβρη. 

13.10.2021 | 14:41

Ενοχλημένος από την αλλαγή του ο Γκρίλις (pics)

Ο Τζακ Γκρίλις έγινε αλλαγή από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον αγώνα με την Ουγγαρία παρότι ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του γηπέδου, με τον μεσοεπιθετικό της Σίτι να μοιάζει ενοχλημένος στον πάγκο της ομάδας.