Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

04.08.2021 | 14:03

Στο στόχαστρο της UEFA η FA μετά τις ντροπιαστικές σκηνές στον τελικό του Euro

Τα επεισόδια και η προσπάθεια των Άγγλων οπαδών να μπουν με «ντου» στο «Γουέμπλεϊ» στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την 11η Ιουλίου, φέρνουν τιμωρία στην FA, αφού, επίσημα πλέον η UEFA έχει ανοίξει φάκελο και ερευνά τα στοιχεία που έχει συλλέξει. 

27.07.2021 | 22:36

Στην εθνική Ελπίδων ο Άσλεϊ Κόουλ!

Ο Άσλεϊ Κόουλ είναι επίσημα μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας, όντας ο βοηθός του νέου ομοσπονδιακού κόουτς του τμήματος κ-21, Λι Κάρσλεϊ. 

22.07.2021 | 10:44

Μαρκίζιο: «Να υπογράψουμε για τον τελικό να... νικήσουμε άλλες χίλιες φορές την Αγγλία»! (pic)

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο βαρέθηκε να βλέπει και ν' ακούει για την εκστρατεία των Άγγλων οπαδών να ξαναγίνει ο τελικός του Euro και έδωσε πληρωμένη απάντηση για την ποιότητα της εθνικής ομάδας της Ιταλίας.  

18.07.2021 | 17:48

Πάρτι στη Μύκονο με τον Γουόκερ να δίνει το σύνθημα και τους Άγγλους διεθνείς να τραγουδούν! (pics & vid)

Ο Κάιλ Γουόκερ πήρε την πρωτοβουλία, σηκώθηκε όρθιος, άρχισε να τραγουδάει το γνωστό σε όλους «Sweet Caroline» και φυσικά δεν γινόταν να μην ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Άγγλοι διεθνείς σε εστιατόριο της Μυκόνου!  

16.07.2021 | 13:00

Ξεπερνούν την πίκρα του Euro με ξενύχτια στη Μύκονο οι Άγγλοι διεθνείς

Στον τόπο του... εγκλήματος του Γκρίλις, το περασμένο καλοκαίρι, διασκεδάζουν αυτές τις μέρες οι Άγγλοι διεθνείς, λίγο μετά την τεράστια απογοήτευση της ήττας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ιταλία. 

16.07.2021 | 10:44

Μπολτ: «Φρικτό και άδικο για τους Άγγλους, δεν θα έβαζα τόση πίεση σε έναν 19χρονο»

Ο Γιουσέιν Μπολτ τοποθετήθηκε για τις ρατσιστικές επιθέσεις στους Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο, τόνισε πως πλέον δεν μπορεί να καταλάβει την κατεύθυνση που έχει πάρει το ποδόσφαιρο, ενώ, έδειξε να διαφωνεί με τις επιλογές του Σάουθγκεϊτ για το timing των αλλαγών στην παράταση και το 5ο πέναλτι του Σάκα...