Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

12.10.2021 | 10:21

Εθνική Αγγλίας: Αήττητη για έναν χρόνο στο Wembley και δίχως… ήττα από το 1953 στην έδρα της, κόντρα στην Ουγγαρία!

Το σημαντικότερο ματς της, μέχρι το… επόμενο, δίνει απόψε η Εθνική Αγγλίας απέναντι στην Ουγγαρία, με τα «τρία Λιοντάρια» να καλούνται να αποδείξουν τον λόγο που δεν ηττώνται στο Wembley εδώ και 363 ημέρες, σε συνδυασμό με την υπεράσπιση της εντυπωσιακής παράδοσης που τους συνοδεύει, κάθε φορά που συναντούν τους Ούγγρους, τα τελευταία 68 χρόνια!

12.10.2021 | 09:30

Μάουντ: «Η καραντίνα στο Euro με έπεισε να εμβολιαστώ»

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας έχασε τον αγώνα με την Τσεχία στο Euro καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα και αναγκαστικά παρέμεινε σε καραντίνα, χωρίς ωστόσο να νοσήσει και ο ίδιος από τον ιό.

11.10.2021 | 19:44

Σάουθγκεϊτ: «Ο Μινγκς είχε θέμα με το άγχος του στο EURO – το σημαντικότερο είναι η ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών»! (video)

Την ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών έθεσε ως προτεραιότητα στις δηλώσεις του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση απέναντι στην Ουγγαρία, αναφέροντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Τάιρον Μινγς, που «έπασχε» από υπερβολικό άγχος στο EURO 2020!

11.10.2021 | 11:20

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος του Σάουθγκεϊτ ονομάζεται… Φιλ Φόντεν!

Ο μικρός της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε από τον τραυματισμό του και μέχρι στιγμής δείχνει πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να παίξει ώριμο, γρήγορο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, σε μία θέση που κάποτε μεγαλουργούσε ο Πολ Γκασκόιν.

10.10.2021 | 22:17

Έιμπραχαμ: Πρώτο γκολ μετά από δυο χρόνια, πρώτος σκόρερ από Serie Α από το '95 (vid)

Ο Τάμι Έιμπραχαμ μετέφερε την περίοδο φορμαρίσματος από τη Ρόμα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και στην εμφάνισή του απέναντι στην Ανδόρα όπου πήρε και φανέλα βασικού, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από μια διετία. Ποιος ήταν ο τελευταίος Άγγλος διεθνής που βρήκε δίχτυα ως μέλος της Serie A και πότε...  

10.10.2021 | 13:24

Τζακ Γκρίλις όπως λέμε… «Λόρδος» Μπέντνερ (vid)

Τι κι αν έπαιζε απέναντι στην αδύναμη Ανδόρρα, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε μέσα σε 17 λεπτά να σκοράρει και να κερδίσει πέναλτι, θυμίζοντας κάτι από τη μαγεία του Λόρδου.

10.10.2021 | 11:33

Σαμ Τζόνστοουν όπως λέμε… Ζοσέ Σα: Ασίστ, γκολ, ρεκόρ!

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο Σαμ Τζόνστόουν, ο οποίος στο δεύτερο ματς του με την Εθνική Αγγλίας, «μιμήθηκε», τον Ζοσέ Σα, τροφοδότησε τον Τζακ Γκρίλις, και αποτελεί τον πρώτο τερματοφύλακα που κάνει ασίστ την τελευταία τετραετία, σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου!

09.10.2021 | 23:39

Ξεμούδιασε και πήρε αυτοπεποίθηση η Αγγλία!

Τα «τρία λιοντάρια» δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην αδύναμη Ανδόρρα, με τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να επικρατούν άνετα με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Τσίλγουελ, ενώ γκολ βρήκαν και οι Σάκα, Έιμπραχαμ, Γουόρντ-Πράους και Γκρίλις. Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζέιντον Σάντσο που ετοίμασε δύο τέρματα ενώ ο Σαμ Τζόνστοουν κατέγραψε την πρώτη του ασίστ για την Αγγλία με τα… γάντια.

09.10.2021 | 12:22

Με Τζόνστοουν κάτω από τα δοκάρια η Αγγλία, ούτε τώρα το ντεμπούτο του Ράμσντεϊλ!

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ ωστόσο ούτε σήμερα θα καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με τα «τρία λιοντάρια» καθώς ο Σαμ Τζόνστοουν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.