Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

15.11.2021 | 23:36

Στο Κατάρ με το «10» το καλό!

Με 10 γκολ φιλοδώρησε η Αγγλία το Σαν Μαρίνο σφραγίζοντας με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χάρι Κέιν που πέτυχε «καρέ» τερμάτων στο πρώτο μέρος και έφτασε τα 48 με το εθνόσημο, ενώ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ συμπλήρωσε χατ-τρικ από ασίστ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Αγγλία πετυχαίνει 10 γκολ σε έναν αγώνα μετά το Μάιο του 1964, όταν είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ κόντρα στις ΗΠΑ.

15.11.2021 | 15:10

H Αγγλία τάσσεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ

Οι παίκτες των «τριών λιονταριών» θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στο Κατάρ προτού βρεθούν όλοι μαζί για να συζητήσουν για τις ενέργειες που θα προβούν έτσι ώστε να διαμαρτυρηθούν για την συνεχή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

15.11.2021 | 14:24

Με Ράμσντεϊλ και μια απόλυτα νεανική 11άδα η Αγγλία

Στο φινάλε των προκριματικών του Μουντιάλ ο Άαρον Ράμσντεϊλ θα κάνει ντεμπούτο για την εθνική Αγγλίας στο αποψινό ματς με το Σαν Μαρίνο. Βασικός και ο Σμιθ – Ρόου για πρώτη φορά, μια από τις πιο νεανικές 11άδες της 5ετούς θητείας του θα παρατάξει ο Σάουθγκεϊτ.  

15.11.2021 | 10:53

Σάουθγκεϊτ: «Παίρνουμε πολύ σοβαρά τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο»

Η Αγγλία θα είναι πολύ σοβαρή στον αποψινό αγώνα απέναντι στο Σαν Μαρίνο όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τα «τρία λιοντάρια» να χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να βρεθούν στο Κατάρ.

15.11.2021 | 09:56

Ζήτησε να παίξει και με το Σαν Μαρίνο ο Κέιν!

Αφού στην εθνική Αγγλίας ξαναβρίσκει την όρεξή του και καταφέρνει ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση με τα γκολ που πετυχαίνει, ο Χάρι Κέιν ζήτησε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παίξει και απόψε απέναντι στο Σαν Μαρίνο. 

14.11.2021 | 13:29

Γεμάτη νιάτα και ταλέντο η μελλοντική μεσαία γραμμή της Αγγλίας ενόψει Μουντιάλ!

Γεμάτο ταλέντο και νέα παιδιά είναι το κέντρο της εθνικής Αγγλίας που συνεχίζει να παράγει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ήδη πρωταγωνιστούν σε μεγάλες ομάδες εντός και εκτός συνόρων.

14.11.2021 | 11:22

Στην εθνική Αγγλίας ο Γκάλαχερ για πρώτη φορά!

Ο Κόνορ Γκάλαχερ κέρδισε την πρώτη του κλήση στην εθνική Αγγλίας για το παιχνίδι απέναντι στο Σαν Μαρίνο, εξαργυρώνοντας έτσι τις τρομερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Κρίσταλ Πάλας υπό τις οδηγίες του Πατρίκ Βιεϊρά.

13.11.2021 | 14:42

Χάρι Κέιν: «Έπιασε» τον Τζίμι Γκριβς στην 4η θέση, σκόραρε με κάθε τρόπο και… συνεχίζει!

Η καλύτερη έκδοση του Χάρι Κέιν στην φετινή σεζόν είναι γεγονός… Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε τρεις φορές με την φανέλα της Αγγλίας απέναντι στην Αλβανία, κατέγραψε μία ασίστ και μπόρεσε σε ένα ημίχρονο να πετύχει το «τέλειο» χατ-τρικ, μιας και βρήκε δίχτυα με κάθε τρόπο. «Έπιασε» τον Τζίμι Γκριβς στην θέση του 4ου σκόρερ όλων των εποχών για τα «τρία Λιοντάρια» και… συνεχίζει!