Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

19.06.2022 | 11:14

Οι Ράσφορντ και Σάκα έγιναν αποδέκτες των περισσότερων ρατσιστικών επιθέσεων στα social media σύμφωνα με έρευνα της FIFA

Έρευνα της FIFA, έδειξε πως οι επιθετικοί των «τριών λιονταριών» ήταν οι κύριοι αποδέκτες των ρατσιστικών σχολίων στα social media κατά την διάρκεια των τελευταίων διεθνών διοργανώσεων.

15.06.2022 | 14:57

Αγγλία: Με το ένα γκολ στο Nations League μπαίνει σε μια λίστα που... δεν την τιμά καθόλου (vid)

Ονόματα που δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να μπουν δίπλα σε αυτό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα «τρία λιοντάρια» στο σκοράρισμα στο φετινό Nations League και φυσικά το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε δικαιώματα για να συμβεί αυτό.  

15.06.2022 | 11:55

Η ευκαιρία του Φίλιπς να λάμψει και η Αγγλία που δεν είναι… Λιντς!

Με την απουσία του Ντέκλαν Ράις από τα χαφ της Αγγλίας, ο Κάλβιν Φίλιπς είχε την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στο ανασταλτικό κομμάτι ωστόσο, το σύστημα της Αγγλίας δεν είναι αυτό που γνωρίζει και τον έκανε να λάμψει με την φανέλα της Λιντς.

14.06.2022 | 23:34

Διασύρθηκε με τέσσερα γκολ από την Ουγγαρία το… φάντασμα της Αγγλίας!

Κάτι που μοιάζει με την Εθνική Αγγλίας, αλλά σίγουρα δεν… είναι, παρατάσσεται στο Nations League, υπό τις οδηγίες του Σάουθγκεϊτ, με τα «τρία Λιοντάρια» να ηττώνται για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες από την πρωτοπόρο του ομίλου, Ουγγαρία, με 4-0! Στα χνάρια της ομάδας του 53' η αρμάδα του Μάρκο Ρόσι.

14.06.2022 | 20:43

Ο Ράμσντεϊλ έχει παίξει σε 39 ματς φέτος και ο Σάκα είναι «δίπλα» του σε όλα!

Τα 39 ματς στην φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε ο ¶αρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος ξεκινά στην βασική ενδεκάδα της Αγγλίας και δίπλα του, όπως συνηθίζεται, θα βρεθεί και πάλι ο Μπουκάγιο Σάκα. Και αν αυτό λόγω της κοινής τους παρουσίας στην ¶ρσεναλ μοιάζει… λογικό, το 39/39 είναι… ακραίο!

12.06.2022 | 14:51

Το φετινό Nations League δεν είναι ευκαιρία αλλά… τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας!

Έπειτα από μία μακρά σεζόν με Covid, συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής έντασης και δυσκολίας και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο, το καλεντάρι των ποδοσφαιριστών δεν λέει να τελειώσει, με το Nations League να «βασανίζει» όσους διεθνείς έχουν ακόμη το κουράγιο.