Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

30.03.2022 | 09:14

Αποδοκιμάστηκε ο Μαγκουάιρ, ξέσπασε ο Χέντερσον για τη συμπεριφορά του κόσμου (pic & vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ άκουσε το «Γουέμπλεϊ» να τον αποδοκιμάζει έντονα στο φιλικό ματς της Αγγλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού και ο Τζόρνταν Χέντερσον τον υπερασπίστηκε ξεσπώντας στα social media. «Δεν το χωράει ο νους μου, που φτάσαμε;».  

29.03.2022 | 23:43

Θύμισε και πάλι «κυριαρχική» Αγγλία! (vid)

Μετά την όχι και τόσο πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ελβετία, η Αγγλία έβγαλε το καλό της πρόσωπο απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, επικρατώντας με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ. Τα «τρία λιοντάρια» κυριάρχησαν, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και με τα γκολ των Γουότκινς, Στέρλινγκ και Μινγκς έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της.

28.03.2022 | 18:12

Σάουθγκεϊτ για Μαγκουάιρ: «Είναι ικανός να αγωνίζεται με την Αγγλία στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» έσπευσε να υποστηρίξει τον Χάρι Μαγκουάιρ μετά την κριτική που δέχεται, τονίζοντας πως είναι αρκετά ικανός για να φοράει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

27.03.2022 | 12:04

Ο Πίκφορντ απέδειξε γιατί παραμένει ακόμα το νούμερο «1» της Αγγλίας! (vid)

Με καίριες επεμβάσεις, την ώρα που η Ελβετία γινόταν απειλητική, ο Τζόρνταν Πίκφορντ κράτησε την Αγγλία μέσα στο παιχνίδι και απέδειξε πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει λόγο να τον κρατάει ακόμη ως τον βασικό τερματοφύλακα των «τριών λιονταριών».

27.03.2022 | 11:32

Λουκ Σο: Καλύτερα στο Γουέμπλεϊ παρά στο Ολντ Τράφορντ! (vid)

Με δυνατό μονοκόμματο σουτ, ο αριστερός οπισθοφύλακας των «τριών λιονταριών» κατάφερε να βάλει ξανά στο παιχνίδι την εθνική Αγγλίας, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στο Γουέμπλεϊ, ένα περισσότερο από όσα έχει πετύχει στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

27.03.2022 | 10:33

Έμεινε ξανά αήττητη και πέτυχε ιστορικό «21» η Αγγλία! (vid)

Η εθνική Αγγλίας κατάφερε να μείνει σε ακόμη ένα παιχνίδι αήττητη, μετά την νίκη επί της Ελβετίας σε αγώνα με φιλικό χαρακτήρα, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους παίκτες του να πετυχαίνουν μία ιστορική επίδοση για την ιστορία του ποδοσφαίρου στη χώρα.

27.03.2022 | 10:04

Η Αγγλία αγωνίστηκε χωρίς ονόματα στις φανέλες για καλό σκοπό! (vid)

Οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας αγωνίστηκαν με φανέλες χωρίς τα ονόματά τους στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην Ελβετία για να τιμήσουν και να βοηθήσουν οικονομικά τους ανθρώπους που πάσχουν από άνοια.

26.03.2022 | 21:22

Ο Κέιν δεν ξεχωρίζει φιλικά ή επίσημα και δεν σταματά να σκοράρει για την Αγγλία!

Την πρώτη της αναμέτρηση εντός του 2022 έδωσε η Αγγλία απέναντι στην Ελβετία στο Wembley, με το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχει ρυθμό και εν τέλει να καθορίζεται από τον Χάρι Κέιν, που διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 2-1 και πλησιάζει ακόμη περισσότερο τον Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τα «Τρία Λιοντάρια»!