Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

24.05.2022 | 16:19

Ανανέωσε την Αγγλία ο Σάουθγκεϊτ, πήρε Μπόουεν, Τομόρι και Τζάστιν!

Γνωστή έγινε η αποστολή της Αγγλίας για το επικείμενο Nations League του καλοκαιριού, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να προβαίνει σε ανανέωση του ρόστερ του, με τους Μπόουεν, Τομόρι και Τζάστιν να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές. Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Τζόρνταν Χέντερσον, λόγω… ηλικίας!

10.05.2022 | 17:02

Ενκέτια και Χάντσον Οντόι επιλέγουν την Εθνική Γκάνας αντί για την Αγγλία!

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Έντι Ενκέτια να επιλέγει την Εθνική Γκάνας έναντι της Αγγλίας, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Premier League φαίνεται πως επιλέγει τον ίδιο δρόμο. Ο Χάντσον Οντόι, ο οποίος προτιμά την χώρα του Τόμας Πάρτεϊ από τα «Τρία Λιοντάρια», σκεπτόμενος πιθανώς και τον χρόνο συμμετοχής!

04.05.2022 | 18:51

Η φανέλα του Μαραντόνα που ισοπέδωσε τους Άγγλους και με το… χέρι του Θεού έστειλε την Αργεντινή στον ημιτελικό, πουλήθηκε για 7 εκατομμύρια λίρες! (vid)

Η πιο ακριβή πώληση αθλητικής φανέλας που έγινε ποτέ, είναι πλέον και επίσημα αυτή που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον προημιτελικό της Αγγλίας με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του 1986, η οποία πουλήθηκε για 7 εκατομμύρια λίρες σε δημοπρασία!

02.04.2022 | 10:33

Ο Γκριν αυτοσαρκάστηκε για την προ 12ετίας γκάφα του με τις ΗΠΑ: «Τουλάχιστον τώρα μπορεις να γελάς με αυτό» (vid)

Το επίπεδο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας εν έτει 2022 επιτρέπει στον Ρομπ Γκριν να μπορεί πλέον να μη νιώθει τόσο άσχημα με την τεράστια γκάφα που είχε κάνει απέναντι στις ΗΠΑ στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική...

01.04.2022 | 20:22

Φαβορί η Αγγλία με μια παλιά γνώριμη, μια πιθανή βρετανική μάχη και το Ιράν!

Ιδανικά κύλησε η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για την Αγγλία, με το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να συναντά τις ΗΠΑ (για τρίτη φορά στην ιστορία), το Ιράν (στην πρεμιέρα στην παρθενική τους συνάντηση) και μία εκ των Ουαλίας, Σκωτίας ή Ουκρανίας! Με ματς στην εναρκτήρια ημέρα του θεσμού για πρώτη φορά από το Μουντιάλ του 1966 τα «τρία λιοντάρια»! 

01.04.2022 | 12:04

Ο Σάουθγκεϊτ στοχεύει στην κατάκτηση του Μουντιάλ!

Η Αγγλία θα πάει στο Κατάρ έχοντας βάλει τον πήχη... στο ταβάνι, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να δηλώνει πως έπειτα από τις πορείες στο Μουντιάλ του 2018 και το Euro του περασμένου καλοκαιριού, τα «τρία λιοντάρια» θα πρέπει πλέον να διεκδικήσουν το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο έχοντας εκμεταλλευτεί όλα τα μαθήματα που πήραν!  

31.03.2022 | 15:45

Μουντιάλ 2022: Ανακοινώθηκαν τα γκρουπ από τα οποία θα προκύψει η κλήρωση – Αμετακίνητη η Αγγλία στο ranking!

Γνωστά έγιναν πριν από μερικά λεπτά τα γκρουπ, από τα οποία θα προκύψει η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2022, με την πλειοψηφία των ομάδων να έχουν συμπληρωθεί και μόλις τρεις να απουσιάζουν! Την ίδια ώρα, η FIFA ανανέωσε και τα ranking της, με την Αγγλία να μένει στην 5η θέση και την Βραζιλία να ανεβαίνει στην κορυφή!

30.03.2022 | 15:08

Μπέλινγχαμ: Ένας «μπαλαντέρ» στα χέρια του Σάουθγκεϊτ!

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι μόλις 18 ετών όμως έχει καταφέρει να συναρπάσει ολόκληρη την Ευρώπη με τα κατορθώματά του, αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις του κέντρου και αποτελεί μία πολύ σημαντική λύση για τα προβλήματα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

30.03.2022 | 13:19

Σάουθγκεϊτ για τις αποδοκιμασίες στον Μαγκουάιρ: «Είναι αστείο» - Πήρε θέση και ο Κέιν (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας χαρακτήρισε αστεία την αντιμετώπιση του Χάρι Μαγκουάιρ από τους οπαδούς ενώ ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» τόνισε πως είναι λάθος να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης που έχει βοηθήσει τόσο πολύ την ομάδα τα τελευταία χρόνια.