Ειδήσεις » Europa League

12.03.2020 | 15:25

Κανονικά τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, αποφάσεις για πρωταθλήματα και Euro από βδομάδα!

Τα σημερινά ματς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθούν κανονικά και η αναβολή θα συζητηθεί από την επόμενη εβδομάδα, αφού προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη, 17 του μηνός! 

12.03.2020 | 13:31

Πληρώνει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης στους οπαδούς η Γιουνάιτεντ μετά το κλείσιμο των κερκίδων!

Από τη στιγμή που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λασκ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημερώθηκαν από την ομάδας τους πως θ' αποζημιωθούν για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής! 

12.03.2020 | 11:31

Σόλσκιερ: «Θα το κατανοήσω αν αναβληθούν τα πρωταθλήματα...»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει καμία αντίρρηση για την πιθανή αναβολή του πρωταθλήματος αλλά και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων όπως έδειξε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής, κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρησης με τη Λασκ στην Αυστρία. 

11.03.2020 | 18:52

Μαρτίνς: «Καταλαβαίνουμε την Γουλβς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό»

Απόλυτα σεβαστή έγινε για τον Πέντρο Μαρτίνς η επιθυμία της Γουλβς και του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να αναβληθεί ο αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά την θετική διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για κορωνοϊό, ωστόσο επέμεινε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από την στιγμή που τα δείγματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήταν όλα αρνητικά.

11.03.2020 | 08:30

Κανονικά το Ολυμπιακός - Γουλβς

Η UEFA δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Γουλβς για αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» μετά την ιστορία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κοροναϊό κι έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης (ελεύθερα από το Youtube της CosmoteTV) κεκλεισμένων των θυρών. 

10.03.2020 | 11:14

Το Ολυμπιακός - Γουλβς ελεύθερα από το Youtube της CosmoteTV!

Η Cosmote TV θα μεταδώσει ελεύθερα μέσα από το κανάλι της στο Youtube το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς το βράδυ της Πέμπτης έπειτα από την απόφαση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού! 

09.03.2020 | 21:32

Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-Γουλβς

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί-όπως αναμενόταν- η αναμέτρηση της Πέμπτης (12/3) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς για το πρώτο από τα δύο ματς της φάσης των «16» του Europa League.

29.02.2020 | 14:31

Δυο Πορτογάλοι «στρατηγοί» στη μάχη του Γιουρόπα!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της κληρωτίδας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ είναι το Ολυμπιακός-Γουλβς. Δύο μαχητικές ομάδες όπου αμφότερες διανύουν μια εξαιρετική σεζόν και απολαμβάνουν το όνειρο της Ευρώπης, όμως είστε σίγουροι πως τα ξέρετε όλα για τις δύο ομάδες;