Ειδήσεις » Europa League

15.04.2021 | 23:52

Matador και... πρόκριση από νωρίς (vid)

Για 19η φορά στην ιστορία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γρανάδα με δύο νίκες στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Με σκορ 2-0 ήρθε το θετικό αποτέλεσμα και στην ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ», με το 350ο ευρωπαϊκό τέρμα του Έντινσον Καβάνι και το αυτογκόλ του Βαγιέχο. Επόμενο εμπόδιο των «κόκκινων διαβόλων» πριν τον τελικό, η Ρόμα!  

15.04.2021 | 23:51

Στυγνό καθάρισμα και πρόκριση! (vids)

Η Άρσεναλ δίχως να το περιμένει κανείς, απλά... καθάρισε την Σλάβια στην Πράγα και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας 4-0 στην Τσεχία με τεράστια άνεση (1-1 το πρώτο ματς)! Τρία γκολ σε 6 λεπτά στο πρώτο μέρος για τους Λονδρέζους, δυο τέρματα από τον Λακαζέτ, ξανά εντυπωσιακοί οι Σμιθ – Ρόου και Σακά. Με την Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι στους «4» οι «κανονιέρηδες»...  

15.04.2021 | 23:18

Ο Λακαζέτ γονάτισε μόνος του μπροστά στους παίκτες της Σλάβια! (vid)

Εκπληκτικός ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ που αποφάσισε να σταθεί ακριβώς μπροστά από τους αντιπάλους του πριν από τον επαναληπτικό προημιτελικό της Άρσεναλ με την Σλάβια Πράγας και να γονατίσει για να στείλει το αντιρατσιστικό του μήνυμα μετά και την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Κουντέλα από την UEFA!  

10.04.2021 | 11:22

Η παράδοση δίνει ελπίδα πρόκρισης στην Άρσεναλ

Χάρη στην ισοπαλία του «Emirates» με το γκολ που σημείωσε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, η Σλάβια Πράγας προηγείται με βραχεία κεφαλή στη μάχη της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η Άρσεναλ θα παίξει τα… ρέστα της στον επαναληπτικό έχοντας στις αποσκευές της μια ιδιαίτερη παράδοση.

08.04.2021 | 23:55

Έβαλε Πεπέ, δεν έβαλε μυαλό και το πλήρωσε!

Η Άρσεναλ σοκαρίστηκε, «πάγωσε», αλλά μάλλον πήρε ό,τι της άξιζε από τον πρώτο προημιτελικό με την Σλάβια Πράγας που ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 στο «Έμιρεϊτς». Η ομάδα του Αρτέτα πέταξε το μεγαλύτερο κομμάτι του ματς στα σκουπίδια, φάνηκε να... ισιώνει με αλλαγές στο δεύτερο μέρος, σκόραρε στο 86' με τον Πεπέ, αλλά δέχθηκε γκολ στο 93' για να έχουν οι Τσέχοι αβαντάζ πρόκρισης...  

08.04.2021 | 23:53

Ζορίστηκε, αλλά... σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως να μην περίμενε τόση τόλμη και θάρρος από την Γρανάδα. Ωστόσο, με εκπληκτικό σε δημιουργία, γκολ από τον Μάρκος Ράσφορντ και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο φινάλε, η ομάδα του Σόλσκιερ μπορεί να σκέφτεται έστω και λίγο, από τώρα τα ημιτελικά μετά και το εκτός έδρας 2-0 στο πρώτο ματς των «8» στο «Λος Κάρμενες».  

08.04.2021 | 12:50

Ο Καμαρά μιλάει για τη ρατσιστική επίθεση: «Ήρθε και με αποκάλεσε γαμ^#$^# μαϊμού»! (vid)

Την εμετική έκφραση που χρησιμοποίησε ο Όλεγκ Κουντέλα για να του ρίξει το ηθικό, έχοντας ξεκινήσει από τότε μια μεγάλη ιστορία με περιστατικό ρατσισμού, αποκάλυψε ο Γκλεν Καμαρά της Ρέιντζερς που ζητάει δικαίωση από τα αρμόδια ποδοσφαιρικά και μη όργανα έπειτα από αυτό που άκουσε από τον αντίπαλό του στον επαναληπτικό των «16» του Γιουρόπα Λιγκ με την Σλάβια Πράγας.  

20.03.2021 | 09:06

Ο Ομπαμεγιάνγκ περιμένει τη στιγμή που η τύχη θα τον αγκαλιάσει ξανά

Πολλές ήταν οι ευκαιρίες που δημιούργησε η Άρσεναλ στην δεύτερη εντός έδρας ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις για το 2021, στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να θέλει αλλά...να μην μπορεί να «τελειώσει» νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του.  

19.03.2021 | 14:25

Με προσοχή η Άρσεναλ, κοιτάζει πιο μακριά η Γιουνάιτεντ

Φτάνοντας στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ η Άρσεναλ έχει την ανάγκη να κοιτάξει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας πολύ πιο σοβαρά και προσεκτικά σε σύγκριση με τις Λέστερ και Ρέιντζερς που αποκλείστηκαν από τους Τσέχους! Με την πρωτάρα Γρανάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με φόντο τον... τελικό του Γκντανσκ όπου ονειρεύεται να βρεθεί το σύνολο του Σόλσκιερ! 

19.03.2021 | 11:24

Μουρίνιο: «Ούτε τα βασικά, δεν σεβάστηκαν τη δουλειά μας οι παίκτες»! (vid)

Ένας τρομερά απογοητευμένος Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη νοοτροπία των παικτών του στο κάζο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ανέφερε ότι δεν σεβάστηκαν τη δουλειά τους με τον τρόπο που εμφανίστηκαν στο ματς και ανέφερε πως η Τότεναμ δεν έκανε ούτε τα... βασικά της ζωής στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ν' αποκλειστεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.