Ειδήσεις » Europa League

26.02.2021 | 14:24

«Μονομαχία» Γιουνάιτεντ – Μίλαν, ξανά με τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια θα κοντραριστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με την Μίλαν, με την κληρωτίδα της φάσης των «16» να ρίχνει την ομάδα του Σόλσκιερ πάνω σε αυτή του Πιόλι! Ξανά με τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ σε ένα ζευγάρι που πλέον δεν εκπλήσσει κανέναν, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Τότεναμ.  

25.02.2021 | 23:52

Πρόκριση και... ιστορικός Σόρταϊρ για τη Γιουνάιτεντ, αποχαιρέτησε η Λέστερ

Με τον 17χρονο Σόλα Σόρταϊρ να γίνεται ο νεαρότερος που έχει αγωνιστεί ποτέ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, η ομάδα του Σόλσκιερ δίχως ιδιαίτερη ανησυχία και προβλήματα πέρασε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ με το 0-0 κόντρα στην Σοσιεδάδ, μετά το 4-0 του πρώτου ματς. Ανήμπορη η Λέστερ απέναντι στην Σλάβια Πράγας, ηττήθηκε 2-0 στο King Power Stadium και αποκλείστηκε.  

25.02.2021 | 21:47

Σακά και Ομπαμεγιάνγκ «κέρασαν» την πρόκριση με ανατροπή! (vids)

Η Άρσεναλ βρήκε ψυχικά αποθέματα, οι Σακά και Ομπαμεγιάνγκ «μίλησαν» την κατάλληλη στιγμή και χάρισαν στην Άρσεναλ μεγάλη πρόκριση εις βάρος της Μπενφίκα με το τελικό 3-2 στο «Γ.Καραϊσκάκης» μετά το 1-1 της Ρώμης! Με ανατροπή οι «κανονιέρηδες» πέρασαν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, στο 87' το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκαμπονέζου, που σκόραρε από δυο ασίστ του Άγγλου εξτρέμ!  

24.02.2021 | 22:16

Ο Ντέλε που αντέγραψε τον Ζιρού και το σόου της Τότεναμ (vid)

Άλλη μια τεσσάρα πέτυχε η Τότεναμ απέναντι στην Βόλφσμπεργκερ το βράδυ της Πέμπτης, με τον Ντέλε Άλι να κλέβει την παράσταση με το ανάποδο ψαλίδι, το οποίο ζήλεψε από τον Ολιβιέ Ζιρού. Στο τελικό 4-0 έφτασαν τα «σπιρούνια», που έκλεισαν τα δυο ματς με τους Αυστριακούς στο συνολικό 8-1 και πέρασαν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.  

19.02.2021 | 14:13

Η επική χαμένη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ με την Μπενφίκα (vid)

Ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν μπορούσε να πιστέψει πως... κατάφερε ν' αστοχήσει σε κενή εστία με τη μπάλα στρωμένη στο πόδι του και έγινε πρωταγωνιστής στο blooper της πρώτης εβδομάδας της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.  

18.02.2021 | 23:53

Με αβαντάζ στην Ελλάδα η Άρσεναλ (vids)

Ο Μπουκάγιο Σακά με ακόμα ένα γκολ τη φετινή σεζόν βοήθησε την Άρσεναλ να πάρει το 1-1 από το πρώτο ματς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπενφίκα στην Ρώμη και να έρθουν οι «κανονιέρηδες» στην Ελλάδα για τον... ξενιτεμένο επαναληπτικό με αβαντάζ πρόκρισης έναντι των «αετών» της Λισαβόνας.  

18.02.2021 | 21:48

Πάρτι για Τότεναμ και Γιουνάιτεντ, «κόλλησε» η Λέστερ (vids)

Με το μυαλό στη φάση των «16» από τα πρώτα ματς αποχαιρετούν την Βουδαπέστη και το Τορίνο οι Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Τα «σπιρούνια» με ορεξάτο τον Μπέιλ έφτασαν στο 4-1 επί της Βόλφσμπεργκ, την ίδια ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» με τον Μπρούνο Φερνάντες να κάνει ξανά πράγματα και θαύματα, επιβλήθηκαν 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο 0-0 η κακή Λέστερ στο εκτός έδρας ματς με την Σλάβια Πράγας. 

12.02.2021 | 21:33

Στη Βουδαπέστη και το Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ

Η Puskas Arena μετά τα παιχνίδια των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι απέναντι σε Λειψία και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα, θα φιλοξενήσει και το πρώτο παιχνίδι της Τότεναμ με την Βόλφσμπεργκερ λόγω αδυναμίας να βρεθούν οι Άγγλοι επί αυστριακού εδάφους.  

14.12.2020 | 14:25

Τότεναμ και Λέστερ προχωρούν και... βλέπουμε

Η κλήρωση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ χαμογέλασε πλατιά στην Τότεναμ που κληρώθηκε με την Βόλφσμπεργκερ και ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέρει πόσο μεγάλη ευκαιρία έχει να συνεχίσει δίχως ιδιαίτερο κόπο στη διοργάνωση. Ανώτερο επίπεδο και η Λέστερ κόντρα στην Σλάβια Πράγας. Με την Σοσιεδάδ που φέτος έχει εντυπωσιάσει στην LaLiga η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στην Μπενφίκα η Άρσεναλ.  

10.12.2020 | 23:53

Από δυο γκολ και... κορυφές!

Τότεναμ και Λέστερ κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή των ομίλων τους στο φινάλε των γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ παίρνοντας αυτό που ήθελαν από τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής. Στο 2-0 τα «σπιρούνια» απέναντι στην Άντβερπ στο Λονδίνο, ίδιο σκορ και για τις «αλεπούδες» από το πρώτο μέρος κόντρα στην ΑΕΚ στο King Power Stadium.