Ειδήσεις » Europa League

16.08.2020 | 23:58

Αποκλεισμός της Γιουνάιτεντ με μοιραία άμυνα...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από τη Σεβίλλη στον μεταξύ τους ημιτελικό του Γιουρλοπα Λιγκ στην Κολωνία και αποκλείστηκε, με την άμυνα της ομάδας του Σόλσκιερ να κάνει τραγικά λάθη στα δυο γκολ που δέχθηκε. Καυγάδισαν Φερνάντες και Λίντελοφ στο δευτέρο και καθοριστικό τέρμα των Ανδαλουσιανών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο γνωρίζοντας το δρόμο, ως... πολυνίκες του θεσμού! 

12.08.2020 | 18:03

Ναι, αυτή η περιγραφή θα ταίριαζε στο αδιανόητο σπριντ του Τραορέ! (vid)

Ο Αντάμα Τραορέ έκανε την ενέργεια ολόκληρης της νύχτας στα δυο παιχνίδια της Τρίτης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και η αλήθεια είναι ότι με το σπριντ χάρη στο οποίο κέρδισε το πέναλτι - στο οποίο αστόχησε ο Ραούλ Χιμένες - μια και μοναδική περιγραφή θα μπορούσε να ταιριάξει απόλυτα στον Ισπανό εξτρέμ...

12.08.2020 | 00:42

Αποκλεισμός και τέλος σε μια απίστευτη σεζόν για τη Γουλβς

Το έζησε όσο περισσότερο μπορούσε από τον Ιούλιο του 2019 και εν τέλει, η φετινή σεζόν της Γουλβς ολοκληρώθηκε επί γερμανικού εδάφους με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ από τη Σεβίλλη μετά το 1-0 που διαμορφώθηκε με γκολ του Οκάμπος. 

11.08.2020 | 00:39

Στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, επικός Γιόνσον για την Κοπεγχάγη!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τεράστιο μπελά απέναντι στην Κοπεγχάγη, χρειάστηκε 120 λεπτά αγώνα για να πάρει την νίκη (1-0) και την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Καρλ Γιόχαν Γιόνσον να κλέβει την παράσταση για τους Δανούς με επική εμφάνιση! 

10.08.2020 | 07:48

Ζέκα για Γιουνάιτεντ: «Μικρός την υποστήριζα κι ονειρευόμουν να πάω στο Ολντ Τράφορντ» (vid)

Ο Κάρλος Ζέκα προετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση της Κοπεγχάγης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Final-8 του Γιουρόπα Λιγκ και μίλησε για τις ημέρες που ως νεαρός παρακολουθούσε τους «κόκκινους διαβόλους» και στήριζε την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.  

07.08.2020 | 00:01

Με υπομονή και... VAR η Γουλβς έφτασε στη Γερμανία

Με γκολ του Ραούλ Χιμένες από το 8ο λεπτό, αρκετή υπομονή στις δύσκολες καταστάσεις που έφτιαξε ο Ολυμπιακός και με το VAR να την ευνοεί εντοπίζοντας τα χιλιοστά του οφσάιντ στο γκολ του Καμαρά, η Γουλβς επικράτησε 1-0 των Πειραιωτών στη ρεβάνς του «Μολινό» και πέρασε στο Final-8 του Γιουρόπα Λιγκ στη Γερμανία. 

06.08.2020 | 16:24

Αγγλία εναντίον Ελλάδας: Πόσο καλά ξέρετε αυτή την κόντρα; (quiz)

Λίγες ώρες απέμειναν για την ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στη Γουλβς του Νούνο Σάντο και το england365.gr ξεσκονίζει τις γνώσεις σας γύρω από την κόντρα Ελλάδας - Αγγλίας στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 

05.08.2020 | 23:53

Το πήρε για τα προσχήματα η Γιουνάιτεντ

Με τον Τζέσι Λίνγκαρντ να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς μετά από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στη Λέστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με το τελικό 2-1 επί της Λίντσερ Λασκ στη ρεβάνς του άνετου 5-0 που είχε εξασφαλίσει από το πρώτο, εκτός έδρας παιχνίδι. 

05.08.2020 | 19:56

Με Χάβερτς η Λεβερκούζεν απέναντι στη Ρέιντζερς

Αφού τον έχει ακόμα μαζί της, η Μπάγερν Λεβερκούζεν θα εκμεταλλευτεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Κάι Χάβερτς στον επαναληπτικό των «16» του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Ρέιντζερς κι ας υπάρχει ανοιχτή υπόθεση του παίκτη με την Τσέλσι...

31.07.2020 | 09:04

Ποντένσε: «Να ελέγξουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και να δείξουμε ποιότητα»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουλβς για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, εξήρε την ποιότητα της ομάδας του Μαρτίνς και τόνισε πως δεν τον εξέπληξε καθόλου η θετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο προ τεσσάρων μηνών, πρώτο μεταξύ τους ματς.