Ειδήσεις » Europa League

05.11.2021 | 11:39

Ο Σον «καλωσορίζει» πάντα πρώτος τους νέους προπονητές στην Τότεναμ! (vid)

Ο Χιου Μινγκ Σον ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ απέναντι στη Φίτεσε σε ένα επεισοδιακό ματς και πλέον έχει σκοράρει το πρώτο τέρμα στις πρεμιέρες των τριών τελευταίων «μόνιμων» προπονητών.

04.11.2021 | 23:54

Έχασε βαθμούς η Λέστερ και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της! (vid)

Η Λέστερ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς φανερά απογοητευμένους καθώς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όμως ο Βάρντι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα. Το δεύτερο γκολ της καριέρας του απέναντι στις «αλεπούδες» βρήκε ο Βίκτορ Μόουζες, με τον Ντάνιελ Αμάρτεϊ να ισοφαρίζει λίγα λεπτά αργότερα. Πλέον η Λέστερ θέλει νίκες απέναντι σε Νάπολι και Λέγκια Βαρσοβίας για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

04.11.2021 | 23:53

Το ξεκίνησε για πάρτι, το πήγε σε θρίλερ, αλλά έκανε ντεμπούτο με το δεξί ο Κόντε (vid)

Η Τότεναμ πήρε μια τρομερά αγχωτική νίκη με το τελικό 3-2 επί της Φίτεσε στο Λονδίνο, στην πρώτη εμφάνιση του Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου. Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν με τρία τέρματα, οι Ολλανδοί μείωσαν στο τελικό σκορ από το πρώτο μέρος, ενώ, δεν εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα των 20 λεπτών μέχρι να μείνουν τελικά εκείνοι με 9 παίκτες. Στο -3 από την κορυφή του γκρουπ του Conference League οι Λονδρέζοι.  

04.11.2021 | 21:43

Ήρθε η ιστορική πρόκριση παρά το «στοπ» στο νικηφόρο σερί από την Γκενκ στο Βέλγιο!

Στα νοκ-άουτ του φετινού Γιουρόπα Λιγκ η Γουέστ Χαμ! Η Γκενκ ναι μεν έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της ομάδας του Μόγιες (2-2), ωστόσο, το 3-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ραπίντ Βιένννης στέλνει τα «σφυριά» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης! Πλέον, η εξασφάλιση της πρωτιάς του γκρουπ ο στόχος των Λονδρέζων. 

21.10.2021 | 23:50

Με το πόδι στο γκάζι η Γουέστ Χαμ που έκανε το 3Χ3 και «κλείδωσε» την πρόκριση κόντρα στην Γκενκ!

Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο Europa League πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ, η οποία φιλοξένησε την Γκενκ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, και επικράτησε με 3-0, χάρη στο πέμπτο φετινό γκολ του Ντόουσον, και το εντυπωσιακό δίλεπτο που παρήγαγε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους! Έχουν το απόλυτο τα «σφυριά» στην Ευρώπη, που κλείδωσαν την πρόκριση, και δεν έχουν δει ακόμη την εστία τους να παραβιάζεται.

21.10.2021 | 21:37

Μόνο την ήττα άξιζε η Τότεναμ... (vid)

Μια πολύ διαφορετική 11άδα δίχως συνοχή και ρυθμό, οδήγησε την Τότεναμ σε ήττα επί ολλανδικού εδάφους με την Φίτεσε να παίρνει όλους τους βαθμούς με το τελικό 1-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Υποχώρησε στην 3η θέση του 7ου γκρουπ η λονδρέζικη ομάδα, με τους Ολλανδούς να διεκδικούν κανονικότατα την πρόκριση.   

21.10.2021 | 14:16

Μπρένταν Ρότζερς: Είδε ομάδα του να δέχεται γκολ σε ένατο συνεχόμενο ματς, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ένα αρνητικό ρεκόρ έκανε την εμφάνισή του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Λέστερ με την Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς οι «αλεπούδες» έμειναν πίσω στο σκορ, και ο ΜπρέντανΡότζερς είδε για πρώτη φορά ομάδα του, σε ολόκληρη την καριέρα του, να δέχεται γκολ σε εννέα σερί αναμετρήσεις!

21.10.2021 | 12:46

Λέστερ: Δεν έχει βρεθεί ποτέ σε κατάσταση «0-1» στο ημίχρονο, σε κάποιο ευρωπαϊκό ματς μακριά από το «Κινγκ Πάουερ»!

Μπορεί η Λέστερ να κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, χάρη στην «ιστορική» εμφάνιση του Ντάκα, και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε (3-4), όμως ο ΜπρέντανΡότζερς ακόμη δεν έχει καταφέρει να δει την ομάδα του να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα (0-1), σε κάποια από τις ευρωπαϊκές βραδιές της, μακριά από το «Κινγκ Πάουερ»!