Ειδήσεις » Championship

06.08.2023 | 18:46

Βαθμό στο 95’ πήρε η Λιντς, θετική πρεμιέρα με ανατροπή για Λέστερ (vid)

Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν να πάρουν αποτελέσματα στην πρεμιέρα της νέας σεζόν στην Τσάμπιονσιπ! Με γκολ του Σάμερβιλ στο 90’ + 5’ η Λιντς εξασφάλισε το 2-2 κόντρα στην Κάρντιφ των Γούτα, Ράμσεϊ και Μπουλούτ, ενώ, τα δύο γκολ του Ντούσμπερι – Χολ οδήγησαν την Λέστερ στο 2-1 με ανατροπή απέναντι στην Κόβεντρι.  

06.08.2023 | 15:58

Ο Βάρντι χαμογελά στην Championship, η Λέστερ πέτυχε σπουδαία ανατροπή! (vid)

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λέστερ επί της Κόβεντρι, στην πρεμιέρα της Championship, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Βασικός ξεκίνησε ο Βάρντι, ήρωας ο Ντριούσμπερι Χολ!

05.08.2023 | 18:02

«Μαγική» κούρσα και ασίστ ο Γιαννούλης, γκολάρα ο Ρόου, ισοφαρίζει αλά… ελληνικά η Νόριτς! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνει το πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Χαλ η Νόριτς, η οποία ισοφαρίζει στο 45ο λεπτό, χάρη σε απίθανο γκολ του Ρόου, που προήλθε από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη!

05.08.2023 | 16:00

Η ιστορία συνεχίζεται: Βασικός στην πρεμιέρα ο Γιαννούλης, 3η φορά με τη Νόριτς, ξανά με άλλον προπονητή!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Championship, ο Δημήτρης Γιαννούλης μαθαίνει πως βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς για την αναμέτρηση με τη Χαλ. Η ιστορία συνεχίζεται. Για 3η διαδοχική σεζόν βρίσκεται στα «καναρίνια» από την αρχή της χρονιάς, σε όλες ξεκινάει ως βασικός στην πρεμιέρα, και πάλι με διαφορετικό προπονητή.

04.08.2023 | 18:10

«Ποντάρουμε» για πρώτο σκόρερ της Championship στον Βάρντι ή σκεφτόμαστε λιγότερο… συναισθηματικά;

Είναι το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ της Championship. Τον αγαπάμε λίγο περισσότερο. Εκτιμάμε αφάνταστα πως δεν άφησε ποτέ τη Λέστερ. Ούτε στα καλά της, ούτε όταν την είδε στα χειρότερά της, να επιστρέφει δηλαδή στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος φυσικά για τον Τζέιμι Βάρντι, σε μία απόδοση της τάξεως του 7.00. Ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές μας;