Ειδήσεις » Championship

18.03.2023 | 16:37

Η απόλυτη δικαίωση: Ξεκινάει βασικός ο Τζόλης, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Championship!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως επιβραβεύεται η προσπάθεια του Χρήστου Τζόλη να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Championship, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς για το ματς με την Στόουκ, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

08.03.2023 | 16:11

Το έκανε ξανά η Γουότφορντ: Νέος προπονητής κάθε 16 ματς τα τελευταία 3.5 χρόνια!

Είναι μία ιστορία που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019. Η διοίκηση της Γουότφορντ έχει απευθυνθεί σε εννέα διαφορετικούς προπονητές έκτοτε, αλλά μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να βρει τον ιδανικό. Και πώς να το κάνει άλλωστε αφού σε κανέναν δεν δόθηκαν περισσότεροι από 10 μήνες στα ηνία της ομάδας και κάθε 16.4 παιχνίδια το «τιμόνι» πηγαίνει σε άλλον!  

06.03.2023 | 19:10

Τσούμπα Άκπομ: Στην Ελλάδα «μπλόκαρε», στην Αγγλία δεν μπορούν να τον σταματήσουν!

Ο Τσούμπα Άκπομ, συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, σκοράροντας δύο φορές στην επικράτηση της Μίντλεσμπρο με 5-0 επί της Ρέντινγκ. Μαζί με τη συμβολή του στην άνετη επικράτηση της ομάδας, πέτυχε και ορισμένα ρεκόρ, τα οποία δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους για πάρα πολλά χρόνια!

01.03.2023 | 20:00

Μίντλεσμπρο: Από τα όρια της επικίνδυνης ζώνης, στη μάχη ανόδου δια χειρός… Μάικλ Κάρικ!

Στην πλήρη ανατροπή σκηνικού, μέσα σε τέσσερις μήνες, έχει οδηγήσει ο Μάικλ Κάρικ τη Μίντλεσμπρο, αναλαμβάνοντας την στην… κόλαση της παραμονής και οδηγώντας την στον παράδεισο της Premier League.

27.02.2023 | 21:05

Μπέρνλι: Με «στρατηγό» τον Κομπανί και με «φρούριο» την έδρα της, οδεύει και πάλι προς την Premier League!

Με προπονητή τον Βινσέντ Κομπανί, και δυνατό «χαρτί» την έδρα της, βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής προς την Premier League. Είναι στη 1η θέση της Championship, 12 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έχει τη στήριξη των οπαδών της περισσότερο από ποτέ.

21.02.2023 | 20:45

Δημήτρης Γιαννούλης: Βασικός σε επτά σερί ματς της Νόριτς, με δεύτερο διαφορετικό… Γερμανό προπονητή!

Στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Έλληνα μπακ να έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Βάγκνερ και να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για 7η συνεχόμενη εβδομάδα. Γεγονός που συμβαίνει για δεύτερη φορά με τα «καναρίνια» στην Championship, με κοινά χαρακτηριστικά των δύο περιπτώσεων το γεγονός πως επιλέγεται από… Γερμανό προπονητή!