Ειδήσεις » Championship

28.10.2023 | 22:55

«Όλα γύρω σου γυρίζουν»: Η απίθανη ιστορία της ΚΠΡ και οι δύο… συμπτωματικές απολύσεις!

Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Αν δεν πιστεύετε, ίσως να διαβάζετε και το σωστό κείμενο. Θέμα του η ΚΠΡ, αφορμή η απόλυση του Γκάρεθ Έινσουορθ, 25 ημέρες μετά την αποχώρηση του Μίχαελ Μπιλ από τη Ρέιντζερς!

27.10.2023 | 19:47

«Κοιτά ψηλά και τον βλέπει»: Τα χρόνια περνούν, αλλά η Λέστερ ακόμη παίζει για τον Βιχάι!

Όπου και αν αγωνίζεται, είτε στην Premier League, είτε στην Championship, είτε χάνει, είτε κερδίζει, η Λέστερ θα έχει για πάντα στο μυαλό της τον πρώην πρόεδρό της. Έναν άνθρωπο που έχασε τον Οκτώβριο του 2018, αλλά όσα χρόνια και αν περάσουν, θα παίζει για αυτόν. Κοιτά ψηλά και βλέπει πάλι τον Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

26.10.2023 | 12:25

Δύσκολη η ζωή για τον Ρούνεϊ στην επιστροφή στην Αγγλία: «Γύρνα στις ΗΠΑ»!

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Μπέρμιγχαμ του Ρούνεϊ σε ισάριθμα παιχνίδια μετά την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία. Ο Ρούνεϊ προσπαθεί πολύ στο νέο του ξεκίνημα, αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, όμως, κατάλαβε ότι ο κόσμος δεν έχει ιδιαίτερη υπομονή μετά και το 2-0 της Χαλ...  

24.10.2023 | 22:09

Πάλι αυτός, πάλι ο Γούτας: Δεύτερο γκολ με την Κάρντιφ, ο πρώτος Έλληνας που σκοράρει εκτός έδρας! (vid)

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός το κάνει ξανά. Σκοράρει για πρώτη φορά εκτός έδρας με την φανέλα της Κάρντιφ και κάνει το 2-0 στην εξόρμηση στο «σπίτι» της Χάντερσφιλντ! Ο Δημήτρης Γούτας είναι πάλι πρωταγωνιστής!

22.10.2023 | 11:28

Έντσο Μαρέσκα, σε περιμένουμε στην Premier League: Ο οιωνός για τη μεγάλη επιστροφή της Λέστερ!

Ακόμη μία καταπληκτική εμφάνιση και μία πολύ μεγάλη νίκη για τη Λέστερ στην Championship, με τις «αλεπούδες» να επικρατούν με 3-1 της Σουόνσι και να φτάνουν τους 33 από τους 36 διαθέσιμους βαθμούς στην κατηγορία, μετά από 12 αναμετρήσεις. Το αποφασιστικό βήμα έγινε. Η ιστορία «γράφτηκε» στο «Λίμπερτι», με τίτλο… επιστροφή!  

20.10.2023 | 21:39

Αγάπησαν τον Σιώπη: Ουαλοί είδαν όλο το Ελλάδα – Ολλανδία και πανηγύρισαν στην αλλαγή του! (pic)

Τρομερή αγάπη και εκτίμηση προς τον Μανώλη Σιώπη από τους Ουαλούς φίλους της Κάρντιφ, οι οποίοι παρακολούθησαν το ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Ολλανδία και… χάρηκαν μόλις τον είδαν να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

18.10.2023 | 23:26

Παραδέχθηκαν όλοι τον Γιαννούλη: Κορυφαίος παίκτης του Σεπτέμβρη για τη Νόριτς ο Έλληνας μπακ! (vid)

Δημήτρη, τους κέρδισες! Ο Γιαννούλης αναδείχθηκε καλύτερος όλων στη Νόριτς για τον Σεπτέμβριο και ο Έλληνας φουλ μπακ αρχίζει πλέον να κάνει τον κόσμο της ομάδας να τον θεωρεί έναν από τους πιο υποτιμημένους ποδοσφαιριστές! 

12.10.2023 | 11:00

Δημήτρη Γούτα, δεν γινόταν να λείπεις: Ο κορυφαίος αμυντικός της Championship κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος!

Δουλεύει σκληρά, αποδίδει εξαιρετικά, είναι ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός της Championship και οι εμφανίσεις του με την Κάρντιφ, δίπλα στον Μανώλη Σιώπη, τον δικαιώνουν. Ο Δημήτρης Γούτας επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδος, γιατί δεν μπορούσε να γίνει… αλλιώς!

11.10.2023 | 17:51

Ας καταλάβουμε λίγο τι κάνει ο Έντσο Μαρέσκα στη Λέστερ – Ο ορισμός του «redemption» σε 102 ημέρες!

Λέστερ για φίλημα. Λέστερ στα καλύτερά της. Μία εξαιρετική ομάδα. Μία ομάδα – ρεκόρ, που πιστώνεται αποκλειστικά στον Έντσο Μαρέσκα. Πρώτη, με διψήφια διαφορά από τη 3η θέση, με ισοφάριση του καλύτερου ξεκινήματος στην Championship ιστορικά και με βλέψεις προς την απίθανη πορεία της Ρέντινγκ, πριν από 18 χρόνια. Ναι, η φετινή Λέστερ μπορεί να ξεπεράσει τους… 106 βαθμούς!