Ειδήσεις » Championship

27.05.2023 | 21:49

Η Λούτον πήρε τη «ρώσικη ρουλέτα» και θα είναι στην Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Μετά από ένα ματς για γερά νεύρα, η Λούτον είναι αυτή που παίρνει το 3ο εισιτήριο για την Premier League, μετά από την διαδικασία των πέναλτι στο Wembley. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε στο 1-1 με την Κόβεντρι, αλλά η ομάδα του Έντουαρντς αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία (6-5 στα πέναλτι).

17.05.2023 | 17:52

Αν η Λούτον πάρει την άνοδο, έχει πολλή δουλειά να ρίξει στο γήπεδό της (vid)

Θα είναι η … ευτυχία της γειτονιάς, όμως, η Λούτον θα πρέπει να προσαρμοστεί με τα δεδομένα του τοπ επιπέδου, όσο αυτό είναι εφικτό. Γι’ αυτό και θα πρέπει η ομάδα να διαθέσει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια λίρες για την αναδιαμόρφωση του Kenilworth Road και του σημείου όπου περνάς… μπροστά από παράθυρα κατοικιών!  

17.05.2023 | 17:26

Με το G/G στην Championship: Η παράδοση συνεχίζεται και η Μίντλεσμπρο έχει τον τρόπο!

Διαβάστε την πρόβλεψη του Big Ben για την σπουδαία αναμέτρηση της Μίντλεσμπρο με την Κόβεντρι, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί και η ομάδα που θα πάει στο Wembley για να συναντήσει τη Λούτον, σε μονό ματς ανόδου στην Premier League.  

17.05.2023 | 16:47

Ανακοίνωσε Μπαρνς για μια διετία… εμπειρίας η Νόριτς!

Ο Άσλεϊ Μπαρνς έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νόριτς για το φετινό καλοκαίρι κι ας μην έχει μπει καν ο Ιούνιος! Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ πόνταρε στην εμπειρία του 33χρονου επιθετικού και τον πρόσθεσε στο ρόστερ της ομάδας του.  

17.05.2023 | 13:38

Οπαδός της Λούτον γρονθοκόπησε στην πλάτη τον Ντιαλό της Σάντερλαντ! (vid)

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον Χάου και τον οπαδό της Λιντς, ανεγκέφαλος υποστηρικτής της Λούτον γρονθοκόπησε στην πλάτη τον Ντιαλό της Σάντερλαντ, όταν εκείνος πήγε να εκτελέσει πλάγιο άουτ!  

17.05.2023 | 12:48

Μαζί τα πέρασαν όλα: Αν η Λούτον επιστρέψει στην Premier League, θα χαρεί και η… Μπόρνμουθ!

Ένα… Wembley μακριά από την Premier League βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λούτον. Μία ομάδα που έχει βιώσει κάθε τι, με αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμούς την προηγούμενη δεκαετία, αποδεικνύει πως αν έχεις πλάνο, έχεις και την δυνατότητα να επιστρέψεις. Και μαζί με αυτήν, θα χαρεί και η… Μπόρνμουθ!  

12.05.2023 | 22:25

Μπεν Γουίλσον: Ο φύλακας άγγελος της Κόβεντρι, που το έκανε… όπως ο Άλισον!

Αναμφίβολα, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της φετινής πορείας της Κόβεντρι, είναι ο Βίκτορ Γκιόκερες. Θα ήταν άδικο ωστόσο, να μην υπάρχει και το όνομα του Μπεν Γουίλσον στη συζήτηση. Ο Άγγλος τερματοφύλακας δήλωσε παρόν, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα πολύ κρίσιμο γκολ!

11.05.2023 | 14:00

Πώς ξεπερνάς έναν «θρύλο»; Η Νόριτς θα αργήσει πολύ να ξεχάσει τον Πούκι! (vid)

Τρεις ημέρες έχουν παρέλθει από το τελευταίο παιχνίδι του Τίμο Πούκι με τη Νόριτς. Συγκίνηση, δάκρυα και μία «γλυκιά» νοσταλγία συντρόφευσαν το «αντίο» του Φινλανδού στα «καναρίνια», με την απορία όλων να είναι «πότε αυτός ο σύλλογος θα καταφέρει να ξεπεράσει την αποχώρησή του»;