Ειδήσεις » Championship

05.08.2023 | 18:02

«Μαγική» κούρσα και ασίστ ο Γιαννούλης, γκολάρα ο Ρόου, ισοφαρίζει αλά… ελληνικά η Νόριτς! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνει το πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Χαλ η Νόριτς, η οποία ισοφαρίζει στο 45ο λεπτό, χάρη σε απίθανο γκολ του Ρόου, που προήλθε από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη!

05.08.2023 | 16:00

Η ιστορία συνεχίζεται: Βασικός στην πρεμιέρα ο Γιαννούλης, 3η φορά με τη Νόριτς, ξανά με άλλον προπονητή!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Championship, ο Δημήτρης Γιαννούλης μαθαίνει πως βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς για την αναμέτρηση με τη Χαλ. Η ιστορία συνεχίζεται. Για 3η διαδοχική σεζόν βρίσκεται στα «καναρίνια» από την αρχή της χρονιάς, σε όλες ξεκινάει ως βασικός στην πρεμιέρα, και πάλι με διαφορετικό προπονητή.

04.08.2023 | 18:10

«Ποντάρουμε» για πρώτο σκόρερ της Championship στον Βάρντι ή σκεφτόμαστε λιγότερο… συναισθηματικά;

Είναι το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ της Championship. Τον αγαπάμε λίγο περισσότερο. Εκτιμάμε αφάνταστα πως δεν άφησε ποτέ τη Λέστερ. Ούτε στα καλά της, ούτε όταν την είδε στα χειρότερά της, να επιστρέφει δηλαδή στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος φυσικά για τον Τζέιμι Βάρντι, σε μία απόδοση της τάξεως του 7.00. Ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές μας;

04.08.2023 | 13:10

Την τελευταία φορά που η Σαουθάμπτον έπαιζε πρεμιέρα Championship, έχανε από τον… Μέλμπεργκ!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για την πρεμιέρα της Championship και την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, 19 χρόνια μετά την τελευταία 1η αγωνιστική των «αγίων» στην 2η τη τάξει κατηγορία του «Νησιού».

04.08.2023 | 11:37

Βάγκνερ: «Είναι σημαντικό για τον Τζόλη να πάει κάπου που θα παίζει…» (vid)

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ ξεκαθάρισε γιατί αφήνει τον Χρήστο Τζόλη να φύγει από τη Νόριτς. «Θα είναι το καλύτερο για την καριέρα του και το ταλέντο του. Πρέπει να παίζει» ανέφερε ο κόουτς των «καναρινιών».  

03.08.2023 | 11:09

Ο μυθικός Τομ Μπρέιντι έγινε μέτοχος στην Μπέρμιγχαμ!

Ο άνθρωπος του οποίου το όνομα μπαίνει πανάξια δίπλα στο NFL, με εφτά κατακτήσεις Super Bowl, είναι πλέον μέλος της Μπέρμιγχαμ! Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε πως απέκτησε μικρό μέρος μετοχών και είναι πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του κλαμπ!