Ειδήσεις »

20.10.2024 | 12:37

Τζέιμι, είσαι μια κατηγορία μόνος σου: Φοβερή καζούρα του Βάρντι στους οπαδούς της Σαουθάμπτον μετά την ανατροπή στο 98'! (vid)

Ο Βάρντι ήθελε να ρίξει... περισσότερο αλάτι στις πληγές των οπαδών της Σαουθάμπτον μετά τη φοβερή ανατροπή της Λέστερ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση. 

20.10.2024 | 12:11

Η νύχτα που η Νόριτς πέτυχε την πρώτη αγγλική νίκη στο Μόναχο! (vid)

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 1993 όταν η Νόριτς αντιμετώπιζε την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο και κατάφερνε να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που θα κέρδιζε τους Βαυαρούς σε αυτό το γήπεδο! Ένα τεράστιο αποτέλεσμα, που της χάρισε την πρόκριση εν τέλει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ένα βράδυ που «μνημονεύεται» ακόμη και παρότι τα «καναρίνια» αγωνίζονται στην Championship, αποτελεί αναμφίβολα κομμάτι της ιστορίας τους!  

20.10.2024 | 11:06

Τα έβαλε με τους συμπαίκτες του ο Ράις: «Είμαστε αφελείς, πυροβολούμε τα πόδια μας»!

Ο Ντέκλαν Ράις έκανε λόγο για ανόητα λάθη που προέρχονται από την αφέλεια που χαρακτηρίζει κατά διαστήματα τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, εξηγώντας ό,τι συνέβη στην ήττα (2-0) από την Μπόρνμουθ! 

20.10.2024 | 10:36

Το πέναλτι που άλλαξε όλο το ματς και τα... φιλάκια του Μαρτίνες στην εξέδρα (vid)

Αν εκεί η Φούλαμ έκανε το 2-1, ίσως η Βίλα να είχε πολύ πιο δύσκολο έργο για να επιστρέψει στο ματς. Αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε το πρώτο βήμα για την ανατροπή νικώντας τον Περέιρα. Και... αφιέρωσε την προσωπική του επιτυχία στους οπαδούς των «cottagers». 

19.10.2024 | 21:25

Η Μπόρνμουθ κέρδισε την Άρσεναλ που «αυτοκτονούσε» - Κόκκινη, πέναλτι και ένα χαμένο τετ-α-τετ στο 0-0!

Πρώτη ήττα για την Άρσεναλ στην τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και μία τεράστια νίκη της Μπόρνμουθ, δίχως αμφιβολία. Κόστισαν τα λάθη στους «κανονιέρηδες», έμειναν με «10» παίκτες», έκαναν… πέναλτι, έχασαν και τετ-α-τετ, με το σκορ στο 0-0. Δύο γκολ σε εννέα λεπτά έκριναν τελικά τη συνάντηση, στην πρώτη νίκη των «κερασιών» επί της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα στο «Βιτάλιτι», μετά από έξι χρόνια!

19.10.2024 | 20:30

«Σάλος» με τη φωτογραφία του Γουέμπ στην αποβολή του Σαλιμπά: «Έγραφε στο κινητό του, είχε επικοινωνία με τον VAR;;;»

«Χαμός» επικρατεί με τη φωτογραφία του Χάουαρντ Γουέμπ από το «Βιτάλιτι» στο Μπόρνμουθ – Άρσεναλ, ο οποίος συνδέεται από τους φίλους των «κανονιέρηδων» με την αποβολή του Γουίλιαμ Σαλιμπά!

19.10.2024 | 19:13

Έχει σοβαρευτεί η Έβερτον, πήγε και κέρδισε… εύκολα στην έδρα της Ίπσουιτς!

Έπαψε να έχει τάσεις… αυτοκαταστροφής, δεν δέχεται εύκολα γκολ, κρατά το «μηδέν», συνήθισε να… κερδίζει! Εξαιρετική η Έβερτον απέναντι στην Ίπσουιτς, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0, χάρη σε ένα παραγωγικό 20άλεπτο.