Ειδήσεις »

15.10.2024 | 22:09

Ο Καντονά ξέσπασε κατά της Γιουνάιτεντ: «Μία σακούλα με σκ@@ά, σκανδαλώδες ό,τι έκαναν στον Σερ Άλεξ!»

Τέλος στη συνεργασία της με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βάζει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα τερματίσει το συμβόλαιο του ζωντανού «θρύλου» της ομάδας που διατελούσε ως παγκόσμιος πρεσβευτής της τα τελευταία 11 χρόνια.

15.10.2024 | 21:24

Θα είναι στον πάγκο της Αγγλίας ο Τούχελ με την Ελλάδα; Δεν είναι σίγουρο, ήταν διαφορετικό το πλάνο!

Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να γίνεται ο νέος προπονητής της Αγγλίας, όμως προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αντικαταστήσει τον Λι Κάρσλεϊ από τα ματς του Νοεμβρίου, κόντρα σε Ελλάδα και Ιρλανδία!

15.10.2024 | 14:25

Φουλάρει για Τούχελ η FA, προχωρούν οι συζητήσεις για τον πάγκο της Αγγλίας!

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως έχει βρεθεί στην pole position για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έχοντας πια προχωρήσει τις συζητήσεις με την FA για να φτάσουν μέχρι και την πιθανή σύναψη συνεργασίας!

15.10.2024 | 12:58

Φοβερός Αζάρ σε εκπομπή: «Για ποιον λόγο να είσαι Τότεναμ; Το 2016 είπα δεν θα το πάρετε στο Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Οπαδός της Τσέλσι. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Και έμαθε να θέλει το... κακό της Τότεναμ. Και το προκαλούσε όσο περνούσε από το χέρι του. Ο Εντέν Αζάρ εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή κι εκεί πίκαρε τρομερά τον συνομιλητή του, ο οποίος στηρίζει τα «σπιρούνια» και ήθελε να μιλήσουν για την αξέχαστη «μάχη του Μπριτζ», το 2016! 

15.10.2024 | 11:17

Πανέμορφη κίνηση από τους Τούρκους διεθνείς, έδωσαν τις ζακέτες τους στα παιδάκια που βρέθηκαν μαζί τους στο γήπεδο (vid)

Λίγο προτού πετύχουν τα τέσσερα γκολ επί των Ισλανδών και πάρουν την πολύ μεγάλη νίκη με τον τρόπο που ήρθε αυτή, οι Τούρκοι διεθνείς έκαναν την όμορφη κίνηση της βραδιάς της Δευτέρας, φροντίζοντας για τα παιδάκια που τους συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο. 

14.10.2024 | 23:05

Τα δεδομένα γύρω από τον Πεπ και την Αγγλία: Ο μισθός, η αναμονή και οι 115 κατηγορίες που επιβαρύνουν τη Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο... ονειρικός στόχος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Τι ισχύει για τα χρήματα, το πρεστίζ, την επαφή που είχε γίνει και την υπόθεση των 115 κατηγοριών που επιβαρύνουν τη Σίτι στη διαμάχη της με την Πρέμιερ Λιγκ για τα οικονομικά.