Ειδήσεις »

25.07.2024 | 12:59

Η εξήγηση για το φιάσκο του Αργεντινή - Μαρόκο: Γι' αυτό ανακοίνωσαν το οφσάιντ περίπου δυο ώρες μετά!

Το αίσθημα του φόβου των διοργανωτών ήταν η κυρίαρχη αιτία για την οποία ο πλανήτης είδε όλο αυτό το φιάσκο στο ματς της Αργεντινής με το Μαρόκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το απόγευμα της Τετάρτης. Το γκολ της «αλμπισελέστε» ακυρώθηκε περίπου δυο ώρες αργότερα και τους Αφρικανούς να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 2-1. 

25.07.2024 | 11:08

Χάνει δικό της παιδί, αλλά το κάνει με φοβερή πώληση η Άρσεναλ (vid)

Η Φούλαμ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άρσεναλ για τον Εμίλ Σμιθ Ρόου και μπορεί οι «κανονιέρηδες» να χάνουν ένα παιδί που αναδείχθηκε από τα «σπλάχνα» τους, αλλά το κάνουν με εξαιρετική πώληση, χάρη στο ποσό που προσφέρουν οι «cottagers». 

25.07.2024 | 10:39

Με... τσαμπουκάδες από το 2ο λεπτό και με γκολ του Ενκουνκού, η Τσέλσι έμεινε ισόπαλη με τη Ρέξαμ (vids)

Παιχνίδι στο οποίο τα αίματα άναψαν από το 2ο λεπτό με τη μεγάλη αψιμαχία του Κόλγουιλ και του ΜακΚλιν ήταν το φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ επί αμερικανικού εδάφους. Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, ο Μαρέσκα είδε τον Ενκουνκού να σκοράρει από την πρώτη καλοκαιρινή αναμέτρηση. 

24.07.2024 | 22:17

Σόμποσλαϊ: «Εκεί διαφέρει ο Σλοτ από τον Κλοπ, δουλεύουμε όλοι με χαρά»

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έχει βρει ενδιαφέρουσα τη νέα κατάσταση στη Λίβερπουλ στην έναρξη της εποχής του Άρνε Σλοτ στην άκρη του πάγκου. Τόνισε πως υπάρχουν διαφορές σχετικά με τα όσα είχαν μάθει οι «κόκκινοι» από τον Κλοπ, αλλά ξεκαθάρισε πως όλοι δουλεύουν με χαρά υπό τις οδηγίες του Ολλανδού. 

24.07.2024 | 19:22

Βιάζεται ο Καλαφιόρι και θέλει να προλάβει το tour της Άρσεναλ στις ΗΠΑ!

Όσο το δυνατόν πιο σύντομα θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ ο Ρικάρντο Καλαφιόρι για να προλάβει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, λαμβάνοντας μέρος στην προετοιμασία που πραγματοποιούν οι «κανονιέρηδες». 

24.07.2024 | 17:12

Παίρνει και τερματοφύλακα με μέλλον η Τσέλσι

Πληρώνοντας... κατά το ήμισυ τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Βιγιαρεάλ, η Τσέλσι προσπαθεί να πάρει τον 22χρονο τερματοφύλακα, Φιλίπ Γιόργκενσεν, που έκανε τρομερά πράγματα την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη LaLiga.  

24.07.2024 | 16:47

Σε αυτό το γήπεδο δεν θα θέλεις να βρεθείς ως αντίπαλος: Ανατριχίλα προκάλεσε η Ρόμα, σχεδιάζοντας το μεγαλύτερο «πέταλο» οπαδών! (vid)

«Αυτό δεν θα είναι ακόμα ένα γήπεδο. Θα είναι μια υπόσχεση. Μια υπόσχεση για τίτλους και ιστορία». Και κάπως έτσι το βίντεο της Ρόμα για τη μορφή του νέου γηπέδου στο πρότζεκτ που σημειώνει βήματα προόδου, προκάλεσε ανατριχίλα, ενθουσιασμό, θαυμασμό και... φόβο προς κάθε αντίπαλο. Το νέο «σπίτι» των Ρωμαίων θα έχει το μεγαλύτερο «πέταλο» σε ολόκληρη την Ευρώπη! 

24.07.2024 | 15:27

Ο Τόνεϊ θέλει μεταγραφή, αλλά με σεβασμό προς την Μπρέντφορντ...

Τα σενάρια που τον έφερναν κοντά στην Άρσεναλ έχουν εξαφανιστεί, τώρα η Τότεναμ εμφανίζεται ως η ομάδα που σκέφτεται την περίπτωσή του, όμως, ο Άιβαν Τόνεϊ θέλει ό,τι κι αν συμβεί το φετινό καλοκαίρι, να γίνει με απόλυτο σεβασμό προς την Μπρέντφορντ.