Ειδήσεις »

21.04.2024 | 19:02

Ασυγκράτητη με πεντάρα η Πάλας, έβγαλε χαρακτήρα και έκανε ανατροπή η Βίλα

Τρεις μέρες μετά την υπερπροσπάθεια και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η Γουέστ Χαμ διαλύθηκε από την Κρίσταλ Πάλας! Οι παίκτες του Γκλάσνερ έστελναν ασταμάτητα την μπάλα στα δίχτυα και έφτασαν μέχρι και το 5-2! Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ διατηρήθηκε η σπουδαία και ευρωπαία Άστον Βίλα επικρατώντας της Μπόρνμουθ 3-1 με ανατροπή.  

21.04.2024 | 18:35

Η Μπέρνλι θρηνεί για τον σπουδαιότερο θρύλο της: Πέθανε ο Λέιτον Τζέιμς

Ήταν ο κορυφαίος που φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της Μπέρνλι στα χρονικά του συλλόγου. Ο Λέιτον Τζέιμς, σε ηλικία 71 ετών, «έφυγε» από τη ζωή. Επρόκειτο για έναν από τους καλύτερους εξτρέμ που έβγαλε ποτέ το βρετανικό ποδόσφαιρο.  

21.04.2024 | 17:53

Και αν η Σέφιλντ σωθεί… έτσι; Το αυτογκόλ της σεζόν ανήκει στον τερματοφύλακα της Μπλάκμπερν! (vid)

Ο τερματοφύλακας της Μπλάκμπερν, Άνισλι Πιρς δεν υπολόγισε σωστά το γύρισμα του αμυντικού του και με μία φοβερή πιρουέτα πρωταγωνίστησε σε ένα κωμικό αυτογκόλ στην αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

21.04.2024 | 17:37

«Δεν θα πάμε πουθενά» φώναξε ο κόσμος και η Έβερτον το έδειξε στο γήπεδο! (vids)

Από το πανό και την ενέργεια της εξέδρας, στο γήπεδο προς τους παίκτες του Ντάις και το τελικό σκορ. Η Έβερτον στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε 2-0 και απέκτησε διαφορά 5 βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις! Φοβερά παράπονα της ομάδας του Σάντο για τη διαιτησία, στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού ο σύλλογος. Τρόμος με Μπέτο στο φινάλε έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι και άτσαλη πτώση στο έδαφος...   

21.04.2024 | 17:31

«Σοκ» στο Έβερτον – Νότιγχαμ: Η σύγκρουση του Μπέντο με τον Γκιμπς Γουάιτ, σήκωσε το χέρι του ότι είναι καλά! (vids)

Σοβαρός τραυματισμός του Μπέντο στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης. Είναι καλά ο ποδοσφαιριστής, το έδειξε με το χέρι του αποχωρώντας από το γήπεδο!

21.04.2024 | 16:35

«Ήρθαμε… 7.000 και σας κερδίσαμε»: Τεράστιο «διπλό» της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με την Μπλάκμπερν! (vid)

Μία νίκη μισή… παραμονή πανηγύρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επί της Μπλάκμπερν, εκτός έδρας, με 3-1! Σπουδαία εμφάνιση και τρεις βαθμοί «χρυσάφι», σε απόλυτη αποθέωση από τους 7.000 φίλους της που βρέθηκαν στο «Ίγουντ Παρκ». Καθοριστικό το γκολ του Τζόνσον, ένας «τελικός» το Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!