Αρθρογραφία » The Story

27.11.2023 | 10:19

Γκαρνάτσο, Κριστιάνο, Ρούνεϊ, αλλά ποιος θυμάται το πιο αδικημένο γκολ με ψαλίδι του Μπεντεκέ; (vid)

Ο Κριστιάν Μπεντεκέ θα μπορούσε να δηλώσει απόλυτα αδικημένος. Το όνομά του λείπει από κάθε αναφορά στα καλύτερα γκολ με ανάποδο ψαλίδι που έχουμε δει. Ο Γκαρνάτσο μπήκε στη λίστα των σκόρερ των πιο εντυπωσιακών τερμάτων στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα έπρεπε εκεί να βρίσκεται και ο Βέλγος άλλοτε επιθετικός της Λίβερπουλ.  

26.11.2023 | 10:38

Ο κόσμος της Λίβερπουλ συμφωνεί για Τσιμίκα: «Ίσως η καλύτερή του εμφάνιση στην ομάδα» (pics)

Απέναντι κυρίως στον Φόντεν, αλλά και στον Μπερνάρντο Σίλβα, ο Κώστας Τσιμίκας... δεν μάσησε. Όποτε χρειάστηκε, έπραξε ορθά, αντέδρασε στις καταστάσεις με ψυχραιμία και κέρδισε την αναγνώριση από τον κόσμο της Λίβερπουλ. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» οπαδοί συζητούν πως ενδεχομένως ο Έλληνας φουλ μπακ να έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στον σύλλογο! 

25.11.2023 | 19:38

Πέντε λόγοι που η νίκη της Μπράιτον στο «Σίτι Γκράουντ» είναι η πιο… ηρωϊκή της φετινής Premier League!

Όλοι θα πουν για το Νιούκαστλ – Λίβερπουλ. Ίσως να μην έχουν άδικο. Αλλά έχετε αντιληφθεί, υπό ποιες συνθήκες, κατάφερε η Μπράιτον να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ; Απίθανο!

25.11.2023 | 16:40

Τρομερό φινάλε στο ντέρμπι: Ένταση ανάμεσα σε Πεπ και Νούνιες, τους χώρισε ο… Κλοπ! (vid)

Το ματς λήγει, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ μένουν στο 1-1 και ο Ντάργουιν Νούνιες είναι εκνευρισμένος με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός του ζητάει τον… λόγο και ο Γιούργκεν Κλοπ μπαίνει στη μέση!

25.11.2023 | 10:37

Μετά τα μαγικά στην Ουρουγουάη, ο Ντάργουιν έτοιμος για το ρεκόρ στη Λίβερπουλ (vids)

Πιο ανεβασμένος και ορεξάτος, ίσως από κάθε άλλη σεζόν. Κι αν θα χαρακτήριζε την περσινή χρονιά... αναγνωριστική στην Αγγλία, φέτος ο Ντάργουιν Νούνιες είναι έτοιμος για όλα! Και ενόψει του ντέρμπι με τη Σίτι, μπορεί να ξεπεράσει από Νοέμβρη μήνα, τον προ ενός έτους εαυτό του!  

24.11.2023 | 11:27

«Είναι ντέρμπι, γιατί δεν ξεκινάω;» - Το «όχι» του Τεν Χαγκ στον Βαράν, αφορμή για την… έξοδο από τη Γιουνάιτεντ!

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει… ξενερώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ, σε μία ιστορία που ξεκίνησε στο ντέρμπι της ομάδας του με τη Σίτι!

23.11.2023 | 16:26

Ίδιο παράπονο, άλλη αντιμετώπιση: Πρόστιμο στον Αρτέτα, παρατήρηση στον Ντε Τζέρμπι!

Έντονα παράπονα και μεγάλη δυσαρέσκεια στην Άρσεναλ, αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε η Premier League να διαχειριστεί τις υποθέσεις του Μικέλ Αρτέτα και του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Ίδιος ο λόγος για… παρατήρηση, διαφορετική απόφαση και αντιμετώπιση.

23.11.2023 | 09:58

Ο Χάαλαντ δεν ξεχνά: Πληρώνει για τους οπαδούς της πρώτης ομάδας του στο κρίσιμο ματς ανόδου!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραμένει οπαδός της Byrne FC και φροντίζοντας για την πρώτη ομάδα του και τους οπαδούς της, πληρώνει τα μεταφορικά για τον κόσμο ώστε να στηρίξει την προσπάθεια για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας!  

22.11.2023 | 17:58

Σκεφτείτε να το βλέπαμε στην Premier League: «Στιγμή μεγάλου IQ ή… τεράστιου λάθους;» (vid)

Είναι μία στιγμή που ουδείς μπορεί να εξηγήσει. Η Μπεσίκτας μειώνει σε 3-2 στο 95’ με ένα γκολ που συζητείται έντονα. Θα έπρεπε να μετρήσει άραγε ή όχι; Σκεφτείτε να γινόταν κάτι τέτοιο στην Premier League

21.11.2023 | 12:10

Μάικα Ρίτσαρντς, παραμένεις ο νεαρότερος της Σίτι που έπαιξε στην εθνική!

Ο Ρίκο Λιούις έκανε ντεμπούτο, αλλά δεν κατάφερε να... ρίξει το κάστρο του Μάικα Ρίτσαρντς, εκπροσωπώντας το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στην αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία, το βράδυ της Δευτέρας.