Αρθρογραφία » The Story

25.12.2023 | 17:17

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συγκινεί στο – ίσως – κορυφαίο βίντεο του 2023 για την πραγματική εικόνα του ποδοσφαίρου... (vid)

Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η Ατλέτικο έδειξε τι πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο. Το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στον πλανήτη. Τόσο, που ακόμα κι όταν πρέπει, το χρώμα δεν έχει καμία σημασία μπροστά στην χαρά που μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον άλλον. Ακόμα κι αν αυτός ο άλλος είναι οπαδός της μεγάλης αντιπάλου...  

24.12.2023 | 12:33

Ο Σολάνκε αρχίζει να σκοράρει με τη συνέπεια που κάποτε έκανε την Αγγλία πρωταθλήτρια κόσμου!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο «διπλό» της Μπόρνμουθ στο «Σίτι Γκράουντ». Ένας πραγματικά εκπληκτικός παίκτης, που μας απασχόλησε νέος και αισίως, μας έκανε να θυμηθούμε τα… νιάτα του στα 26 του χρόνια. Τότε που οδηγούσε την εθνική Αγγλίας στην κορυφή του κόσμου, τότε που σκόραρε με συνέπεια, τότε που οι Ιταλοί ρωτούσαν για αυτόν, μην μπορώντας να καταλάβουν ποιος είναι ο Ντόμινικ Σολάνκε, που τους «πλήγωσε» δύο φορές!  

23.12.2023 | 16:50

Την τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ έχασε τόσες φορές πριν τα Χριστούγεννα, υποβιβάστηκε!

Ηττήθηκε με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, έφυγε για 13η φορά δίχως βαθμό ή βαθμούς από την εκάστοτε αναμέτρηση στην φετινή σεζόν και αυτομάτως, οι αριθμοί της συγκρίνονται μόνο με τη χρονιά 1930-31. Τι συνέβη τότε; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποβιβάστηκε!

23.12.2023 | 10:50

Λίβερπουλ vs. Άρσεναλ και στη μέση η... καταραμένη κορυφή των Χριστουγέννων (vids)

Μετά τη γκέλα – γιατί περί τέτοιας πρόκειται – της Άστον Βίλα κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» θα οδηγήσει τον πιθανό νικητή στην κορυφή. Έστω μονάχα για την ημέρα των Χριστουγέννων. Η αλήθεια είναι, όμως, πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι σαν... καταραμένη για τις δύο ομάδες!

22.12.2023 | 19:41

Από τη Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, στη… Γέοβιλ: Είπε όχι στη ESL και εξήγησε τον λόγο!

Μετά και από τα απανωτά «όχι» που δέχθηκε η European Super League από το Big-6 της Premier League, ήρθε και άλλο ένα δυνατό «χτύπημα» από μία ομάδα που δεν είναι καν… επαγγελματική. Τη Γέοβιλ της National League, που προτιμά να έχει αντίπαλο τη Μέιντενχεντ, αντί τη Ρεάλ Μαδρίτης!

21.12.2023 | 18:25

Είναι ειρωνικό: Να ζητάς το τέλος του ποδοσφαίρου που ξέρουμε, μπροστά από τα τρόπαια του… Champions League!

Να θες να πάψει να υφίσταται το Champions League, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κυρίαρχη και να επιμένεις ως προς τη δημιουργία της European Super League. Ναι, συζητάμε για τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Αλλά μήπως είναι λίγο ειρωνικό, να μιλά για αυτό, μπροστά στα τρόπαια της «Βασίλισσας» στον θεσμό;

21.12.2023 | 13:14

Τα «ναι» που απότομα έγιναν «όχι» και η αποχώρηση της Πρέμιερ από την ESL

Μπορεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει ακόμα σχέδια για το πρότζεκτ της European Super League, μπορεί να χαμογέλασε στο άκουσμα της ήττας των FIFA και UEFA, όμως, το «ναυάγιο» στο εγχείρημα είχε προκληθεί περισσότερο λόγω των αντιδράσεων των οπαδών και των πιο… ρομαντικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου.  

20.12.2023 | 10:15

Ένας απίστευτος Μιχάιλο Μούντρικ: Πρώτα γκολ, μετά καυγάς, στο τέλος αποθέωση στον Τρίπιερ! (vids)

Πρώτα ισοφάρισε το γκολ του Κάλουμ Γουίλσον και έστειλε το Τσέλσι – Νιούκαστλ στα πέναλτι, μετά τσακώθηκε με τον Μπρούνο Γκιμαράες, ύστερα είδε την ομάδα του να προκρίνεται και στο φινάλε, δεν ξέχασε τον Κίραν Τρίπιερ. Ένας υπέροχος Μιχάιλο Μούντρικ!

19.12.2023 | 10:47

Η «παράνοια» με τον Μάατσεν στην Τσέλσι: «Ακύρωσαν» την Μπέρνλι, του έδωσαν συμβόλαιο και τώρα τον πουλούν!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στις αρχές του καλοκαιριού τον πουλούσαν, εν συνεχεία, τον έπεισαν να παραμείνει, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον χρησιμοποίησε και ο Ίαν Μάατσεν είχε στα χέρια του συμβόλαιο από την Τσέλσι. Μερικούς μήνες μετά, είναι προς πώληση!

18.12.2023 | 14:42

Ο «χορός» του Νασρί και το χατ-τρικ του Μπέντνερ στο τελευταίο ραντεβού με την Πόρτο! (vids)

Η Άρσεναλ θα βρει τους «δράκους» στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από το 2010, όταν τότε με πολύ διαφορετικούς και… ανέλπιστους πρωταγωνιστές, είχε διαλύσει την πορτογαλική ομάδα. Ο Λόρδος Μπέντνερ είχε πετύχει χατ-τρικ, ενώ, ο Νασρί είχε κάνει τους αντιπάλους του να… κυνηγούν φαντάσματα!