Αρθρογραφία » The Story

21.12.2023 | 18:25

Είναι ειρωνικό: Να ζητάς το τέλος του ποδοσφαίρου που ξέρουμε, μπροστά από τα τρόπαια του… Champions League!

Να θες να πάψει να υφίσταται το Champions League, στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κυρίαρχη και να επιμένεις ως προς τη δημιουργία της European Super League. Ναι, συζητάμε για τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Αλλά μήπως είναι λίγο ειρωνικό, να μιλά για αυτό, μπροστά στα τρόπαια της «Βασίλισσας» στον θεσμό;

21.12.2023 | 13:14

Τα «ναι» που απότομα έγιναν «όχι» και η αποχώρηση της Πρέμιερ από την ESL

Μπορεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει ακόμα σχέδια για το πρότζεκτ της European Super League, μπορεί να χαμογέλασε στο άκουσμα της ήττας των FIFA και UEFA, όμως, το «ναυάγιο» στο εγχείρημα είχε προκληθεί περισσότερο λόγω των αντιδράσεων των οπαδών και των πιο… ρομαντικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου.  

20.12.2023 | 10:15

Ένας απίστευτος Μιχάιλο Μούντρικ: Πρώτα γκολ, μετά καυγάς, στο τέλος αποθέωση στον Τρίπιερ! (vids)

Πρώτα ισοφάρισε το γκολ του Κάλουμ Γουίλσον και έστειλε το Τσέλσι – Νιούκαστλ στα πέναλτι, μετά τσακώθηκε με τον Μπρούνο Γκιμαράες, ύστερα είδε την ομάδα του να προκρίνεται και στο φινάλε, δεν ξέχασε τον Κίραν Τρίπιερ. Ένας υπέροχος Μιχάιλο Μούντρικ!

19.12.2023 | 10:47

Η «παράνοια» με τον Μάατσεν στην Τσέλσι: «Ακύρωσαν» την Μπέρνλι, του έδωσαν συμβόλαιο και τώρα τον πουλούν!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στις αρχές του καλοκαιριού τον πουλούσαν, εν συνεχεία, τον έπεισαν να παραμείνει, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον χρησιμοποίησε και ο Ίαν Μάατσεν είχε στα χέρια του συμβόλαιο από την Τσέλσι. Μερικούς μήνες μετά, είναι προς πώληση!

18.12.2023 | 14:42

Ο «χορός» του Νασρί και το χατ-τρικ του Μπέντνερ στο τελευταίο ραντεβού με την Πόρτο! (vids)

Η Άρσεναλ θα βρει τους «δράκους» στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από το 2010, όταν τότε με πολύ διαφορετικούς και… ανέλπιστους πρωταγωνιστές, είχε διαλύσει την πορτογαλική ομάδα. Ο Λόρδος Μπέντνερ είχε πετύχει χατ-τρικ, ενώ, ο Νασρί είχε κάνει τους αντιπάλους του να… κυνηγούν φαντάσματα!  

17.12.2023 | 16:03

Γίνεται ξανά από την αρχή το Μπόρνμουθ – Λούτον, υπέροχη κίνηση των φιλοξενούμενων!

Από την αρχή αναμένεται να λάβει χώρα ξανά το Μπόρνμουθ – Λούτον, σύμφωνες φημολογείται πως είναι και οι δύο ομάδες. Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν οι φίλοι των δύο ομάδων, είναι… τόσο «δεμένοι»;

17.12.2023 | 11:27

Ένας… έμεινε: Ποια είναι η τελευταία ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ, που έχει κερδίσει στο «Άνφιλντ»;

Τελευταίο «διπλό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»; Τον Ιανουάριο του 2016. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το γεγονός πως από εκείνη την ενδεκάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, ένας βρίσκεται ακόμη στο «Ολντ Τράφορντ». Και πρόκειται για κάποιον, που… δεδομένα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν!  

16.12.2023 | 19:02

Το τρομερό φινάλε στο Σίτι - Κρίσταλ Πάλας: Πέναλτι ο Φόντεν στο 94΄, έξαλλος ο Πεπ, γκολ ο Ολίσε! (vid)

Τρομερή εξέλιξη στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας, με τους «αετούς» να παίρνουν βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έκανε πέναλτι ο Φόντεν, το έκανε γκολ ο Ολίσε, «τρελάθηκε» ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

16.12.2023 | 10:02

Ο Βικάριο αναδεικνύεται σε ανέλπιστο ήρωα της Πρέμιερ Λιγκ!

Η μετακίνησή του από την Έμπολι στην Τότεναμ το καλοκαίρι, δεν προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Βικάριο μετά και το 5ο του clean sheet, έχει πλέον κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου σε τεράστιο βαθμό. Όσα κάνει στα γκολπόστ της Τότεναμ τον συμπεριλαμβάνουν εύκολα ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής περιόδου! 

15.12.2023 | 10:22

Αδιανόητο: Η Μπράιτον έπαιξε εννέα ώρες ποδόσφαιρο και ανέβηκε στην πρώτη θέση μόλις για… 120 δευτερόλεπτα!

Έπαιξε έξι ώρες ποδόσφαιρο εκτός Αγγλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, δεν κέρδισε ούτε στη 2η αγωνιστική και δεν ανέβηκε ποτέ στην κορυφή της βαθμολογίας για 538 λεπτά. Τι μπορεί να κάνει όμως ένα… δίλεπτο; Έπος της Μπράιτον, σπουδαία πρόκριση ως πρώτη στους «16» του Europa League!