Αρθρογραφία » The Story

15.12.2023 | 10:22

Αδιανόητο: Η Μπράιτον έπαιξε εννέα ώρες ποδόσφαιρο και ανέβηκε στην πρώτη θέση μόλις για… 120 δευτερόλεπτα!

Έπαιξε έξι ώρες ποδόσφαιρο εκτός Αγγλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, δεν κέρδισε ούτε στη 2η αγωνιστική και δεν ανέβηκε ποτέ στην κορυφή της βαθμολογίας για 538 λεπτά. Τι μπορεί να κάνει όμως ένα… δίλεπτο; Έπος της Μπράιτον, σπουδαία πρόκριση ως πρώτη στους «16» του Europa League!

14.12.2023 | 19:26

«Ναι, αλλά εδώ είναι… Άνφιλντ»: Τότε ακύρωνε το γκολ του Ντίας, τώρα ορίστηκε στο Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ!

Θυμάστε τον Νταν Κουκ; Ίσως όχι. Θυμάστε το ματς της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ και το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας; Προφανώς και… ναι. Ήταν ένας από αυτούς που έκαναν εκείνο το τεράστιο λάθος. Και τώρα, επιστρέφει σε ματς των «κόκκινων», με μία ειδοποιό διαφορά, η οποία επισημαίνεται παντού στο Twitter: πως τώρα θα βρεθεί στο «Άνφιλντ»!

14.12.2023 | 19:04

Ας πούμε οριστικά «αντίο» στους τελευταίους ομίλους του Champions League: Τι αλλάζει από τη νέα σεζόν;

Το Champions League όπως το γνωρίζαμε, έριξε «αυλαία». Από τη σεζόν 2024/25 οι όμιλοι αλλάζουν, γίνονται ένας, κι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το format διεξαγωγής του, βρίσκονται εδώ!

14.12.2023 | 00:26

Το χρονικό μίας απίθανης βραδιάς: Πόσες φορές άλλαξε η βαθμολογία, για πόση ώρα… προκρινόταν η Νιούκαστλ;

Πέντε φορές σηκωθήκαμε από τον καναπέ μας. Τέσσερις φορές άλλαξε η βαθμολογία. Για μία ώρα, η Νιούκαστλ βρισκόταν στους «16» του Champions League. Και όμως, όλα αυτά καταρρίφθηκαν με το γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ, προτού ο Τσουκουέζε ολοκληρώσει το απόλυτο «σοκ» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

13.12.2023 | 16:40

Όποιος είδε το Αϊντχόφεν – Άρσεναλ, κατάλαβε – Για αυτό η Λίβερπουλ θέλει τον Μπακαγιόκο! (vid)

Ο Γιόχαν Μπακαγιόκο ήταν ο κορυφαίος του Αϊντχόφεν – Άρσεναλ. Είναι δεδομένο. Ήταν ό,τι πιο επικίνδυνο είχαν να παρουσιάσουν οι γηπεδούχοι. Ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, που ταλαιπώρησε αφάνταστα τους «κανονιέρηδες’ και αποτελούσε μία μόνιμη πηγή κινδύνου. Ίσως για αυτό τον… κοιτά η Λίβερπουλ, ίσως για αυτό φημολογείται πως θα κοστίσει σε όποιον τον θέλει, σχεδόν 100 εκατομμύρια!

13.12.2023 | 00:17

Ξανά στον πάτο και με ρεκόρ στα γκολ που... μέτρησε από αντιπάλους: Η Γιουνάιτεντ απογοήτευσε!

Με αρνητικό ρεκόρ, με ολοκληρωτικό αποκλεισμό από Δεκέμβρη μήνα και με... ιστορική, δεύτερη παρουσία στον πάτο, τελείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό της «ταξίδι» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.   

12.12.2023 | 09:45

Γιούργκεν, αν δεν… πάει για τον Καϊσέδο, τότε για ποιον; «Ήμασταν τυχεροί, δεν ήθελαν να έρθουν στη Λίβερπουλ!»

Διαβάζεις τη δήλωση και αναρωτιέσαι, για ποιον θα μπορούσε ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει μιλήσει. Την κοιτάς ξανά και συνειδητοποιείς πως ίσως αφορά τον Μόισες Καϊσέδο. Ταυτίζονται οι… ιστορίες, αλλά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, πλέον δηλώνει τυχερός!

11.12.2023 | 11:01

Το φοβερό «δέστε τις ζώνες σας» του Κλοπ στους παίκτες μετά τους χαμένους τελικούς το 2016! (vid)

Ο Τζέιμς Μίλνερ αποκάλυψε τη στιγμή που ουσιαστικά άλλαξε ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ στην άκρη του πάγκου. Και δεν ήταν εκείνα τα «Όλε» μετά από ισοπαλία εντός έδρας με την Γουέστ Μπρομ. Αλλά ένα μήνυμα στα κινητά των παικτών μετά τους χαμένους τελικούς του 2016 σε Λιγκ Καπ και Γιουρόπα Λιγκ!  

10.12.2023 | 11:09

Από το τρελό 5-4 στο Νόριτς, στη νίκη επί της Πάλας: Η Λίβερπουλ του Κλοπ ξεσπά στις καθυστερήσεις!

Στο 90' + 1' της αναμέτρησης στο Selhurst Park ήταν ο Έλιοτ που έκανε το 2-1 σε ένα ματς που για για 75' έμοιαζε χαμένο για τη Λίβερπουλ. Πριν από εκείνον, υπήρξαν πολλοί άλλοι που έσωσαν ... ολόκληρη την παρτίδα για τους «κόκκινους» στο φινάλε. Επί εποχής Κλοπ στον πάγκο, το κλαμπ του λιμανιού έχει εκμεταλλευτεί 16 φορές τον εξτρά χρόνο στην Πρέμιερ Λιγκ!  

09.12.2023 | 17:58

Δήλωση που έγινε θέμα συζήτησης από τον Χότζον κατά του Φαν Ντάικ: «Δεν γίνεται να το κάνει αυτό ένας παίκτης τόσο μεγάλης αξίας!»

Τρομερή δήλωση του Ρόι Χότζον, στράφηκε κατά του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και επισήμανε πως ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, με τέτοιου είδους νοοτροπία, δεν θα έπρεπε να είναι στη Λίβερπουλ, αναλογικά με την αξία που τον ακολουθεί.