Αρθρογραφία »

01.03.2024 | 18:04

Η Έβερτον πρέπει να εκμεταλλευτεί το καλό κλίμα και να «χτίσει» πάνω στην επιστροφή των βαθμών!

Έχω επανειλημμένα πει πως η Έβερτον είναι συνώνυμη με το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού άλλωστε είναι η ομάδα που έχει αγωνιστεί τις περισσότερες σεζόν εκεί! Μόνο  τέσσερις σεζόν από το 1888 – 89 έχει λείψει από το πρωτάθλημα στο κορυφαίο επίπεδο, αν και τα τελευταία χρόνια κινδύνευσε σοβαρά, αλλά τα κατάφερε. Φέτος πάντως, θα έπρεπε να μην κινδυνεύει καν αγωνιστικά, αλλά η αφαίρεση βαθμών από την Premier League, την έχει βάλει σε περιπέτειες!  Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

01.03.2024 | 13:18

Ο Ντανς ζούσε μια ανάσα απ’ τα ινδάλματά του, μέχρι να πανηγυρίζει μαζί τους! (pic)

Μέσα σε μια εβδομάδα έζησε στιγμές που άλλοι χρειάζονται χρόνια για να βιώσουν. Ο Τζέιντεν Ντανς κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες από εκεί που έβλεπε ως ball-boy τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν μπροστά του, να κατακτά τρόπαιο στο «Γουέμπλεϊ» και να το χαίρεται παρέα μ’ εκείνους!  

01.03.2024 | 12:22

Τα ηγετικά λόγια του Φαν Ντάικ ενέπνευσαν τους πιτσιρικάδες: «Να είστε γενναίοι» (vid)

Ως όφειλε, φέροντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ γύρισε και είπε λόγια που μόνο καλό έκαναν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ λίγο πριν την έναρξη του πρόσφατου ματς Κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ».  

29.02.2024 | 19:53

Koumas has three choices and Cyprus is one of them!

We all know him. We found out about him overnight. Lewis Koumas was introduced to the football world. And it remains to be seen what choice he will make, between England, Wales and Cyprus!

29.02.2024 | 19:20

Είναι αλήθεια: Ο πατέρας του Ντανς έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι και το… 2021!

Είναι 41 ετών. Δεν θα έπρεπε να μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ωστόσο, όταν ακούει κανείς πως ο γιος του σκόραρε πριν μερικές ώρες με τη Λίβερπουλ και ο «μεγάλος» Ντανς ολοκλήρωσε την καριέρα του πριν από μία τριετία, φαντάζει οξύμωρο. Αλλά πράγματι, αυτό συνέβη!

29.02.2024 | 11:36

Δύο φορές σε 20 ημέρες: Τα Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», οι ημερομηνίες και το «μηδέν»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Θα έχουμε… τρία επεισόδια φέτος. Είδαμε αυτό του «Άνφιλντ», με το… ρεκόρ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ, ακολουθούν δύο ακόμη στο «Ολντ Τράφορντ», με διαφορά 20 ημερών. Παίζεται μία πρόκριση, ενδέχεται να… κριθεί και ένα πρωτάθλημα. Θα έχουμε πολλά να δούμε ανάμεσα σε Έρικ Τεν Χαγκ και Γιούργκεν Κλοπ, μέσα στις επόμενες 40 ημέρες!  

29.02.2024 | 10:52

Πρώτο γκολ με τη Λίβερπουλ κι αμέσως μπήκε στα βιβλία της ιστορίας ο Κούμας (vid)

Ο Λιούις Κούμας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας της Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα στο Κύπελλο Αγγλίας και η στιγμή κατά την οποία το «Άνφιλντ» πανηγύρισε για εκείνον και τον καταχειροκρότησε, «χαράχθηκε» ήδη στα χρονικά του κλαμπ του λιμανιού!  

28.02.2024 | 16:41

Η FSG αποφάσισε: Ο… κόκκινος Τσάμπι Αλόνσο, η συνέντευξη στον Αμορίμ και ο Άγιαξ που θυμίζει Λίβερπουλ!

Λίγες ώρες εκκρεμούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά οι εξελίξεις «τρέχουν». «Χαμός» με τον Τσάμπι Αλόνσο, ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, όλοι θέλουν να γίνει… κόκκινος. H FSG ασχολείται και με τον Αμορίμ, ενώ ο Λάιντερς αποχωρεί οριστικά από το «Άνφιλντ»!