Αρθρογραφία »

11.03.2024 | 12:49

Απίθανο: Ο Φόντεν ήθελε να «τσακωθεί» με αυτόν που του έκανε τάκλιν, μετά είδε τον… Φαν Ντάικ! (vid)

Μπορείς να τα βάλεις με όλους, αλλά όχι με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Και ο Φιλ Φόντεν το γνωρίζε, για να μας το αποδείξει και χαρακτηριστικά στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι!

11.03.2024 | 11:20

Κούρσα για τρεις μέχρι το τέλος, με τους 90 πόντους πια να είναι προαπαιτούμενο για τίτλο!

Είναι ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα, από την αρχή του μέχρι σήμερα. Τρεις ομάδες να το διεκδικούν, όλες να είναι εντυπωσιακά σταθερές, με τη διαφορά τους να είναι ένας βαθμός. Πρώτη η Άρσεναλ πλέον, για πρώτη φορά στο 2024, 2η στην ισοβαθμία η Λίβερπουλ, στο -1 από αμφότερες η Μάντσεστερ Σίτι. Ακολουθεί ντέρμπι… τίτλου στο «Έτιχαντ», αλλά στο τέλος της ημέρας το δεδομένο είναι ένα… Πως οι 27 βαθμοί ως συγκομιδή στα 10 επόμενα παιχνίδια, μάλλον καθορίζουν και τον πρωταθλητή! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

10.03.2024 | 20:01

Η Άρσεναλ πανηγυρίζει: Λίβερπουλ και Σίτι έκαναν «δώρο», οι αλλαγές στη βαθμολογία και η διαφορά τερμάτων!

Η Άρσεναλ πανηγυρίζει οκτώ νίκες στη σειρά, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι μένουν στην ισοπαλία και η βαθμολογία στην Premier League αλλάζει σημαντικά. Πρώτοι στην ισοβαθμία οι «κανονιέρηδες», στους 64 η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στο -1 οι «πολίτες». Σημαντική η διαφορά τερμάτων ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ είναι πρώτη, για «παρθενική» φορά μετά το βράδυ των Χριστουγέννων!

10.03.2024 | 17:44

Τώρα στο «Άνφιλντ»: Απίθανη ατμόσφαιρα, ένα… κόκκινο γήπεδο που περιμένει το Λίβερπουλ – Σίτι! (vid)

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ» τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλοι περιμένουν τη σέντρα στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι. Ένα γήπεδο… κατακόκκινο, με κασκόλ και συνθήματα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του England365!

10.03.2024 | 15:24

What a game: Μια ατάκα που συνοψίζει όλα τα ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι (vid)

Είναι τρομερό να βλέπεις δυο προπονητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ν' απολαμβάνουν αυτές τις συναντήσεις κι όχι να τις βλέπουν κυνικά και επαγγελματικά. Οι Λίβερπουλ και Σίτι παρουσίασαν σε ολόκληρο τον πλανήτη τις σπουδαίες προπονητικές σκέψεις των Κλοπ και Πεπ, που αμφότεροι κάθε φορά φρόντιζαν να δείξουν πόσο ψυχαγωγήθηκαν από τις «κόντρες» τους.  

10.03.2024 | 12:30

«Άνφιλντ»: Η πιο δύσκολη έδρα ιστορικά για τη Σίτι, με τέσσερα «διπλά» σε 71 χρόνια! (vids)

Παράδοση… 71 ετών. Τρία «διπλά» με κόσμο και ένα χωρίς. Μπορεί να μιλήσει κανείς για τον «νόμο» του «Άνφιλντ» στις αναμετρήσεις της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Για κακή παράδοση των «πολιτών». Αλλά στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη δυσκολότερη εξόρμησή τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος, συγκριτικά με κάθε άλλο γήπεδο. Ο Πεπ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε γεμάτο γήπεδο. Η Σίτι δεν το έχει κάνει από το 2003. Και μένει να δούμε αν οι αριθμοί θα δικαιολογηθούν ξανά ή η παράδοση θα σταματήσει στα… 21 χρόνια!

10.03.2024 | 10:46

The Last Dance: Το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγνής κόντρας (vid)

Δυο προπονητές. Δυο υπερομάδες. Ένα γήπεδο που μπορούν να συμβούν εξωπραγματικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Κλοπ και Πεπ θα έχουν να λένε μέχρι την τελευταία τους ημέρα σε τούτο εδώ τον κόσμο για τα χρόνια που κυριάρχησαν στην Πρέμιερ. Και τώρα, η αυλαία των «μονομαχιών» τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πέφτει...  

09.03.2024 | 21:50

Αν αυτό δεν είναι οιωνός τίτλου, τότε τι; Η Άρσεναλ «μιμήθηκε» Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σίτι!

Οκτώ σερί νίκες. Πρώτη στη βαθμολογία. Σκοράρει ακατάπαυστα, δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο. Και πλέον, έχει και έναν εντυπωσιακό οιωνό να την ακολουθεί. Η Άρσεναλ μιμήθηκε τη Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και θέλει… ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα!