«Στοιχημάτιζε και στα ματς της Νιούκαστλ ο Τονάλι»!

Ήταν κάτι που δεν είχε διευκρινιστεί, αλλά πλέον «φουντώνει» περισσότερο την υπόθεση του Τονάλι. Η Telegraph αναφέρει ότι ο Ιταλός χαφ στις κατηγορίες που του καταλογίζονται για παράνομο στοιχηματισμό την τρέχουσα σεζόν, φέρεται να είχε ασχοληθεί και με τα ματς της Νιούκαστλ...   



«Στοιχημάτιζε και στα ματς της Νιούκαστλ ο Τονάλι»!

«Ήρθε από την Ιταλία έχοντας ήδη την “ασθένεια” ανέφερε ο Έντι Χάου στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε για τον Σάντρο Τονάλι, τον εθισμό του στον τζόγο και τις νέες κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά την έρευνα της FA.

Ο πρώην χαφ της Μίλαν και νυν της Νιούκαστλ, βρίσκεται σε 10μηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις του κλαμπ), ωστόσο, πλέον έγιναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα για εκείνον.

Η FA πραγματοποίησε δική της έρευνα, εντόπισε παραβάσεις στους κανονισμούς περί παράνομου στοιχηματισμού από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2023 και η Telegraph αναφέρει πως συμπεριλαμβάνονταν και παιχνίδια της Νιούκαστλ.

Το χαρακτηριστικό βίντεο από την καθυστερημένη αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πάρει κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι, προφανώς και επανήλθε στην επιφάνεια και έγινε viral ως αποδεικτικό στοιχείο…

 

Κώστας Ζάλιαρης