Το... γούρι της Λέστερ: Όταν βλέπουν ματς όλοι μαζί, κάτι καλό συμβαίνει! (vids)

Θα ήθελαν να το έχουν πανηγυρίσει με δικό τους αποτέλεσμα στο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο τους. Όχι ότι μειώνεται η ευτυχία τους με τις... σπιτικές συγκεντρώσεις. Ίσα – ίσα που πλέον θα το έχουν και για γούρι για κάθε μελλοντική περίσταση. Όπως το 2016, έτσι και το 2024, οι «αλεπούδες» πανηγύρισαν μια μεγάλη επιτυχία σαν μια μεγάλη οικογένεια, βλέποντας άλλο ματς!  



Το... γούρι της Λέστερ: Όταν βλέπουν ματς όλοι μαζί, κάτι καλό συμβαίνει! (vids)

Η Λέστερ κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ. Έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της, ο Έντσο Μαρέσκα κατάφερε ν' ανεβάσει το κλαμπ στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και η παρέα των Βάρντι, Γουίνκς, Φαταγού των υπολοίπων θα βρίσκεται από τον Αύγουστο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ μαζεύτηκαν όλοι μαζί να δουν το παιχνίδι της ΚΠΡ με τη Λιντς και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαν να περιμένουν αυτό που συνέβη. Τα «παγώνια» ηττήθηκαν κατά κράτος, οι Ρέιντζερς έφτασαν στο 4-0 και με αυτό το αποτέλεσμα η Λέστερ εξασφάλισε και μαθηματικά την απευθείας άνοδο.

Σας θυμίζει κάτι η περίσταση;

Πίσω στο 2016 οι ποδοσφαιριστές των «αλεπούδων» στην πιο μαγική χρονιά της ιστορίας του συλλόγου και μια από τις πιο μαγικές στα χρονικά του αθλήματος, είπαν να παρακολουθήσουν όλοι μαζί παρέα τη λονδρέζικη μάχη της Τσέλσι με την Τότεναμ. Ήταν 2α Μαΐου. Το 2-2 των «μπλε» με την επαναφορά στο δεύτερο ημίχρονο, τερμάτισε τις ελπίδες των «σπιρουνιών» για τον τίτλο και τον χάρισε στη Λέστερ, κόντα σε όλους και σε όλα. Κόντρα σε κάθε σκέψη, σενάριο, φαντασία, πρόβλεψη, υπόθεση, κόντρα και σε κάθε αστείο που μπορεί να ειπώθηκε τότε για τις πιθανότητες να δει κανείς την ομάδα Πρωταθλήτρια.

Πλέον, το γνωρίζουν καλά στη Λέστερ. Όταν θα περιμένουν κάτι και δεν θα παίζουν εκείνοι, θα έχει... κάλεσμα σε σπίτι!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης