Το «all the time» του Σαλάχ στον Κλοπ και ο λόγος που υποθέτει ο Κάραγκερ πως έγινε ο καυγάς! (vid)

Το βίντεο το έχουμε δει πολλές φορές. Υπάρχει όμως κάποιος που μπορεί να αντιληφθεί στον απόλυτο βαθμό, τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Γιούργκεν Κλοπ; Πιθανώς όχι. Αλλά ο Τζέιμι Κάραγκερ έχει την εντύπωση πως γνωρίζει τον λόγο!



Το «all the time» του Σαλάχ στον Κλοπ και ο λόγος που υποθέτει ο Κάραγκερ πως έγινε ο καυγάς! (vid)

Είναι η απόλυτη συζήτηση που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αγγλία και την Premier League. Όχι απλώς το 2-2 της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ και η διαφαινόμενη απώλεια της διεκδίκησης του τίτλου από τους «κόκκινους», αλλά ο «καυγάς» του Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Αιγύπτιος ετοιμαζόταν να μπει στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίστηκαν, ο Γερμανός προπονητής κάτι του είπε και ο «Φαραώ» εξερράγη.

Τι ακριβώς φαίνεται από το βίντεο πως έλαβε χώρα ανάμεσά τους; Ο Τζέιμι Κάραγκερ υποθέτει πως ο Κλοπ είπε στον Σαλάχ ότι καθυστέρησε να είναι έτοιμος, με συνέπεια η Λίβερπουλ να ισοφαριστεί από τη Γουέστ Χαμ.

Την ίδια ώρα, ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ μοιάζει να λέει αρκετές φορές τη φράση «All the time», αναφερόμενος προφανώς στο ότι η Λίβερπουλ δέχεται διαρκώς παρόμοια γκολ!

Δημήτρης Μανάκος