Ειρωνεύεται τον Πολ Μέρσον ο κόσμος της Λίβερπουλ: «Θυμάσαι τι έλεγες πριν από 10 ημέρες;»

Ήττα από την Τσέλσι, κακή εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» και ήττα από την Άρσεναλ, τίτλος… τέλος. Αυτό έλεγε πως θα συμβεί στη Λίβερπουλ ο Πολ Μέρσον, πριν από 10 ημέρες. Και τώρα που οι «κόκκινοι» τον διέψευσαν, έστω και κατά το ήμισυ, είδαν τον κόσμο τους να του απαντάει…



Ειρωνεύεται τον Πολ Μέρσον ο κόσμος της Λίβερπουλ: «Θυμάσαι τι έλεγες πριν από 10 ημέρες;»

Είναι δεδομένο πως η Λίβερπουλ αποτελεί βασική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Με μία ήττα σε ολόκληρη τη σεζόν, με εξαιρετικές εμφανίσεις, με τρομερό μομέντουμ και με μία ολική αναδόμηση, η οποία έχει λειτουργήσει στον απόλυτο βαθμό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί που προφανώς έχουν αντίθετη άποψη. Που δεν θεωρούν τους «κόκκινους» τόσο ανταγωνιστικούς και που πιστεύουν πως όλα μπορεί να ανατραπούν, μέσα σε μία εβδομάδα.

Ένας από αυτούς, είναι ο Πολ Μέρσον, ο οποίος στις 22 Ιανουαρίου, σε τοποθέτησή του στο Sky Sports, είχε επισημάνει πως τα όνειρα τίτλου της Λίβερπουλ, θα μπορούσαν να «πετάξουν» σε επτά ημέρες. Με ποιον τρόπο; Ήττα από την Τσέλσι, το ίδιο και στο «Έμιρεϊτς» με την Άρσεναλ, και… τέλος.

Το πρώτο σκέλος δεν επιβεβαιώθηκε. Για την ακρίβεια, «ακυρώθηκε» με χαρακτηριστική άνεση. Και όπως αναμενόταν, ο κόσμος της Λίβερπουλ δεν ξέχασε τα σχόλιά του, ρωτώντας τον στα social media, αν θυμάται τι έλεγε πριν από 10 ημέρες…

Δημήτρης Μανάκος