Τραγικό: Ο Βέλιζ έκλαιγε από τον πόνο και ο σχολιαστής… γελούσε με τον τραυματισμό του! (vid)

Τραγική αντιμετώπιση στον «αέρα» της μετάδοσης από τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν σχολιαστή, Έφαν Εκόκου, του τραυματισμού του Αλέχο Βέλιζ. Ο παίκτης της Τότεναμ «σφάδαζε», εκείνος γελούσε και όπως αντιλαμβάνεστε, κατακρίνεται απίστευτα στα social media!



Τραγικό: Ο Βέλιζ έκλαιγε από τον πόνο και ο σχολιαστής… γελούσε με τον τραυματισμό του! (vid)

«Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ πίεσε το πόδι του όσο δεν έπρεπε στο ματς με την Μπόρνμουθ. Δεν μπορούσε καν να πατήσει κι όμως σφίγγοντας τα δόντια, επιδεικνύοντας το τσαγανό του και προσπαθώντας να διώξει τον πόνο από το μυαλό του, συνέχιζε.

Όμως, ήξερε πολύ καλά τι είχε συμβεί... Έπιανε το κεφάλι του από την απόγνωση, προσπαθούσε να τρέξει να προλάβει τους αντιπάλους του, να βοηθήσει και επιθετικά, αλλά ήταν μάταιο.

Στο τέλος σωριάστηκε στο έδαφος και έμεινε να σφαδάζει μέχρι να γίνει αλλαγή. Τότε ήταν που «έσπασε» και έβαλε τα κλάματα, έχοντας καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.»

Και ενώ πριν από μερικές ώρες, σας μεταφέραμε αυτή την πληροφορία, αισίως, ο τραυματισμός του Αλέχο Βέλιζ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και viral έχει γίνει η αντίδραση του σχολιαστή της αναμέτρησης, ο οποίος ενώ έβλεπε έναν ποδοσφαιριστή στο έδαφος, να μην μπορεί να συνεχίσει, ξεκίνησε να γελά.

Ο λόγος για τον Έφαν Εκόκου, ο οποίος αποτελεί πρώην ποδοσφαιριστή διαφόρων αγγλικών ομάδων, όπως της Νόριτς, της Σάτον, της Μπόρνμουθ και της Γουίμπλεντον, με τον Νιγηριανό να κατακρίνεται ιδιαίτερα στα social media. Είδε τον Βέλιζ να «λυγίζει», δεν το σεβάστηκε, είπε πως ενδεχομένως δεν θα σηκωθεί ξανά και άρχισε να γελά. Όπως αντιλαμβάνεστε, το Twitter γέμισε με σχόλια σε βάρος του…

Δημήτρης Μανάκος