Η «παράνοια» με τον Μάατσεν στην Τσέλσι: «Ακύρωσαν» την Μπέρνλι, του έδωσαν συμβόλαιο και τώρα τον πουλούν!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στις αρχές του καλοκαιριού τον πουλούσαν, εν συνεχεία, τον έπεισαν να παραμείνει, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον χρησιμοποίησε και ο Ίαν Μάατσεν είχε στα χέρια του συμβόλαιο από την Τσέλσι. Μερικούς μήνες μετά, είναι προς πώληση!



Η «παράνοια» με τον Μάατσεν στην Τσέλσι: «Ακύρωσαν» την Μπέρνλι, του έδωσαν συμβόλαιο και τώρα τον πουλούν!

Δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Τσέλσι, αναφορικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσθαφαιρέσεων, είτε αναλογικά με την άφιξη ποδοσφαιριστών, είτε με την αποχώρησή τους.

Και πιο τρανό παράδειγμα από την περίπτωση του Ίαν Μάατσεν, δεδομένα δεν υφίσταται. Διότι την 1η Σεπτεμβρίου, ο παίκτης βρισκόταν ένα βήμα από την αποχώρηση για την Μπέρνλι, έναντι 31 εκατομμυρίων.

Η Τσέλσι ήταν θετική σε αυτό και ο Βινσέντ Κομπανί θεωρούσε πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής των «clarets» στην Premier League.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μάατσεν ήθελε να μείνει στο Βόρειο Λονδίνο και να παλέψει για τη θέση του. Αρνείται και συνεχίζει στην Τσέλσι.

Σχεδόν 48 ώρες μετά, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον φέρνει από τον πάγκο, προκειμένου να καταφέρει να ισοφαρίσει η Τσέλσι τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Επί της ουσίας, δείχνει πως τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο Μάατσεν έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Τσέλσι και καλείται να αποφασίσει αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Και φτάνουμε στο… σήμερα. Εδώ που ο Μάατσεν δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στους «μπλε» και η ομάδα του θέλει να τον πουλήσει, με τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Ρόμα και διάφορα ευρωπαϊκά club να εξετάζουν την περίπτωσή του!

Δημήτρης Μανάκος