Δείτε Champions League, στηρίξτε Νιούκαστλ και τη… δυάδα της Championship για «ταμείο»!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τις επικείμενες αναμετρήσεις του Champions League, αλλά και δύο ματς της Championship που ξεχωρίζουμε.



Δείτε Champions League, στηρίξτε Νιούκαστλ και τη… δυάδα της Championship για «ταμείο»!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η βραδιά που ακολουθεί, καθώς ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Champions League και φυσικά τον όμιλο – θανάτου της Νιούκαστλ.

Θα προτείνουμε την εν λόγω συνάντηση, παρά το γεγονός πως οι «καρακάξες» αρκούνται και στην ισοπαλία, προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη και μετά τις γιορτές.

Πάμε με τον άσο όμως, θεωρώντας πως η ομάδα του Έντι Χάου θα βγάλει αντίδραση και θα ξεπεράσει τους τραυματισμούς που την ταλαιπωρούν.

Με δύο άσους ακόμη θα «κλείσουμε» την πρόταση. Δύο άσους που αφορούν την Championship και έχουν ξεκάθαρα… ελληνικό ενδιαφέρον. Αυτός της Κάρντιφ με την Μπέρμιγχαμ, με φόντο τη 2η συνεχόμενη νίκη των Γούτα και Σιώπη εντός έδρας, και αυτός της Νόριτς επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Έκανε το «διπλό» που χρειαζόταν η φιλοξενούμενη κόντρα στη Στόουκ, παραμένει… χαμηλά, αλλά θεωρούμε πως το 0-0 των «καναρινιών» του Δημήτρη Γιαννούλη με την Μπρίστολ Σίτι, θα τους έχει… πεισμώσει!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(21:45) Κάρντιφ – Μπέρμιγχαμ 1

(21:45)Νόριτς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1

(22:00) Νιούκαστλ – Μίλαν 1