«Έσωσε» τον βαθμό στο τέλος η Γιουνάιτεντ, άνετη η Μπράιτον!

Μία αναμέτρηση με πολλά γκολ, ένταση και θέαμα, αλλά χωρίς νικητή! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε τη Νότιγχαμ Φόρεστ (01/11, 2-2) να τα φέρνει όλα... τούμπα στο «άψε-σβήσε», αλλά το γκολ του Αμάντ Ντιαλό άφησε «ανοιχτούς» λογαριασμούς! Αντίθετα, η Mπράιτον μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, με μία άνετη επικράτηση απέναντι στη Λιντς (01/11, 3-0)!



«Έσωσε» τον βαθμό στο τέλος η Γιουνάιτεντ, άνετη η Μπράιτον!

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 

Πολλά γκολ, θέαμα, αλλά και ένα «τρίποντο», που δεν υπήρξε ποτέ. Το σερί νικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ (01/11, 2-2), με τα δύο κλαμπ να μένουν στην ισοπαλία! 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες», μέχρι και το 33ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Κασεμίρο στη συνέχεια μπόρεσε να... σπάσει το ρόδι. Μετά από ένα κόρνερ, που σήκωσε «θύελλα συζητήσεων» ο Βραζιλιάνος χαφ σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1 στο 34’.  

Σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν και στα αποδυτήρια.  

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε φανταστικά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Στο 48’ ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με για την ισοφάριση!  

Και η ανατροπή δεν άργησε να έρθει! Στο 50ο λεπτό, ο Νικολό Σαβόνα «τρύπωσε» στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 2-1! 

Λίγο έλειψε να έχουμε την «απάντηση» στο 61ο λεπτό, αλλά η προσπάθεια του Μπρούνο Φερνάντς βρήκε στο δοκάρι.  

Ο χρόνος κυλούσε «επικίνδυνα» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως μπόρεσε να «σώσει» τον βαθμό στο τέλος.

Στο 81ο λεπτό και μετά από μία «αναμπουμπούλα», ο Αμάντ Ντιαλό πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα! 

Στα... χασομέρια λίγο έλειψε να έχουμε ανατροπή στην... ανατροπή, αφού ο Μουρίγιο έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Αμάντ Ντιαλό!

Μπράιτον - Λιντς 3-0  

Άνετη, ωραία και επιστροφή στις νίκες. Η Μπράιτον μπόρεσε να πάρει ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην έδρα της απέναντι στη Λιντς (01/11, 3-0) για τη 10η αγωνιστική της Premier League 

Από αρκετά νωρίς πήραν «κεφάλι» στο σκορ οι «γλάροι». Ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο 11’ έκανε το 1-0 και στο 41’ παραλίγο να «διπλασιάσει» τα τέρματά του.  

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» ο Ντιέγκο Γκόμες! Ο Παραγουανός στο 64ο λεπτό έκανε το 2-0, ενώ λίγα λεπτά έβαλε και το... κερασάκι στην τούρτα! 

Το μόνο που προσπάθησε να κάνει η Λιντς ήταν να μειώσει, αλλά στην πολύ καλή ευκαιρία του Λούκας Ενμέτσα στο 85’ δεν τα κατάφερε.  

Διονύσης Καλαϊζής