Στέλνουν email στον… Κριστιάνο, φήμες για Φαμπίνιο - Έχετε καταλάβει ποιους μπορεί να «δανειστεί» η Νιούκαστλ;

Της έδωσαν τη δυνατότητα. Ψήφισαν υπέρ αυτού. Και κάπως έτσι, η Νιούκαστλ μπορεί να ψωνίσει από τη… μισή Σαουδική Αραβία. Μία λίστα που ξεκινάει από τον Κριστιάνο και καταλήγει στον Φαμπίνιο και τον Μαχρέζ, είναι πλέον διαθέσιμη. Λέτε;



Στέλνουν email στον… Κριστιάνο, φήμες για Φαμπίνιο - Έχετε καταλάβει ποιους μπορεί να «δανειστεί» η Νιούκαστλ;

Έγινε ψηφοφορία. Οι ομάδες της Premier League είχαν την δυνατότητα να αποφασίσουν, αναφορικά με το αν θα επιτρέπονται δανεισμοί από club με ίδιο διοικητικό καθεστώς. Για να μην συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε τα 2/3 (δηλαδή 14 ψήφοι), να ταχθούν υπέρ της απαγόρευσης. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και το αποτέλεσμα είναι γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν οι Times, οι Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Γουλβς και Νότιγχαμ Φόρεστ θέλησαν να επιτρέπονται οι μεταγραφές παικτών από συλλόγους που ανήκουν στους ίδιους ιδιοκτήτες με τα κλαμπ της Premier League.

Και εν τέλει πέρασε το… δικό τους, με τις «καρακάξες» να έχουν το μεγαλύτερο συμφέρον από αυτή την υπόθεση, καθώς λόγω της ιδιοκτησίας τους από τους Σαουδάραβες, μπορούν να δανειστούν μεγάλους «σταρ», που τη δεδομένη χρονική στιγμή, αγωνίζονται σε αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν είναι λοιπόν μόνο ο Ρούμπεν Νέβες, που έχει ακουστεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά γενικώς ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Αλ Χιλάλ, την Αλ Νασρ και την Αλ – Ιτιχάντ.

Το μυαλό όλων πήγε αυτομάτως στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους φίλους της Νιούκαστλ να στέλνουν χιλιάδες email στη διοίκηση, για να καταφέρουν να την πείσουν να υπογράψει τον Πορτογάλο. Ποιοι άλλοι όμως ποδοσφαιριστές, θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύση;

Δείτε αναλυτικά:

Αλ Χιλάλ

Ρούμπεν Νέβες

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς

Αλεξάντερ Μίτροβιτς

Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

Εμερίκ Λαπόρτ

Αλ Ιτιχάντ

Ενγκολό Καντέ

Φαμπίνιο

Ζότα

Αλ Αχλί

Ριγιάντ Μαχρέζ

Φρανκ Κεσιέ

 

Δημήτρης Μανάκος