Μάθαμε τελικά γιατί ο Καϊσέδο απέρριψε τη Λίβερπουλ για την Τσέλσι: «Εκείνο το τηλεφώνημα…»

Κουράστηκε πιθανώς να τον ρωτούν διαρκώς για τη Λίβερπουλ και αποφάσισε να μιλήσει ξεκάθαρα ο Μόισες Καϊσέδο. Τι είπε λοιπόν; Πως ο Έντσο Φερνάντες είναι ο βασικός λόγος που απέρριψε τη Λίβερπουλ!



Μάθαμε τελικά γιατί ο Καϊσέδο απέρριψε τη Λίβερπουλ για την Τσέλσι: «Εκείνο το τηλεφώνημα…»

Εξακολουθούν να ρωτούν τον Μόισες Καϊσέδο για ποιον λόγο απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ και επέλεξε να πάρει μεταγραφή από την Μπράιτον στην Τσέλσι. Και εκείνος εξακολουθεί να είναι ξεκάθαρος και αφοπλιστικός, κάθε φορά που καλείται να συζητήσει για αυτό, με τις δηλώσεις του πάντα σαφώς να προκαλούν και… σχόλια.

Αισίως, η εν λόγω ερώτηση του τέθηκε και πάλι και ο μέσος της Τσέλσι θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για ποιον λόγο τελικά δεν δέχθηκε την προσφορά της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ; Διότι τον πήρε τηλέφωνο ο Έντσο Φερνάντες.

Επρόκειτο για ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, όπως επισήμανε ο ίδιος, συζήτησαν, του είπε πως η Τσέλσι είναι οικογένεια και πως έχει μάθει να ξεπερνά δυσκολίες, όταν οι δεσμοί είναι τόσο ισχυροί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μόισες Καϊσέδο:

«Με πήρε τηλέφωνο, είπε ότι είναι ένα σπουδαίο club, νεανική ομάδα και τρομερά ισχυροί δεσμοί μεταξύ των παικτών. Μου αρέσει αυτό, έτσι πιστεύω πως μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Την πίεση, το οτιδήποτε. Αυτό με έκανε να έρθω εδώ. Πλέον, απολαμβάνω να παίζω δίπλα του, στις προπονήσεις, παντού. Είμαστε πάντα μαζί. Βελτιώνομαι κάθε ημέρα και ο Έντσο είναι το ιδανικό παράδειγμα για όλους στην ομάδα.»

Δημήτρης Μανάκος